Moda
1/7

Šilterica: Modni dodatak koji vlada modnim pistama, ali i ulicama

Donedavno su šilterice bile rezervirane isključivo za sportske događaje, a u svijetu mode gotovo zabranje.

Šilterice su godinama tretirane poput pravog modnog grijeha. No, vremena se, baš kao i trendovi, mijenjaju.

Ona u trenu može promijeniti cijelu modnu priču koju želite ispričati svojim odjevnim kombinacijama te u svega jednom potezu stvoriti idealan street styling. Dovoljne su vam omiljene kratke hlačice,  udobne i pomalo otkačene tenisice, obična majica te, naravno, šilterica.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Osim što će vas efikasno štititi od opasnog sunčevog zračenja, spasit će i situaciju kad vaša kosa ne proživljava svoje najbolje dane. Zato ne čudi što su upravo šilterice pronašle svoje mjesto u ovogodišnjim kolekcijama brojnih dizajnera te postale pravi must have (često i jedini) modni dodatak na modnim pistama.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Praktičnog ovog modnog dodatka prepoznale su i brojne slavne osobe koje su ga bez puno razmišljanja uključile u svoje modne kombinacije.

 | Autor: Splash Splash

"Kada mislite da ste se previše sredili, samo dodajte šiltericu koja će vam u trenu podariti chic i cool izgled. Također, super će vam doći za odlazak kući iz teretane.", izjavila je svojedobno Hailey Baldwin za magazin Vogue te dodala kako obožava detalje na svojim šiltericama kombinirati s ružem za usne u odgovarajućoj boji.

Osim u svijetu visoke mode, šilterice su veliki povratak doživjele i na ulicama gradova.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Ono što je najbolje, sasvim sigurno se već i u vašem ormaru skriva barem jedan primjerak ovog trendi modela, a ako ga ipak još uvijek niste nabavili, zavirite u našu galeriju i pronađite savršen model za sebe. Jednobojni i klasični, ili pak šareni i odvažni, odabir je na vama.

Photo: Getty Images

Komentari 0