Moda

Shopping za sve: kul badići do 200 kuna

Ako postoji jedan komad za ljeto 2017. na kojem svakako možeš uštedjeti novce, onda je to upravo - bikini!

Možda umišljamo, ali čini se kako smo ove sezone preplavljene sa toliko različitih modela badića da doslovno ne znamo odakle bi krenule. Razlog tome sigurno dijelom leži u činjenici da su i mnogi modni brendovi (čitaj: Zara) odlučili po prvi puta lansirati liniju za plažu, zbog čega su tvoje omiljene high-street trgovine pune fantastičnih komada.

Crni jednodjelni

Kao i uvijek, klasičan jednodijelni badić uvijek je najjednostavniji izbor, pogotovo ako je u crnom izdanju. Visoki izrez na bedrima ili pak otvoren dekolte čine ga nešto zanimljivijim i modernijim, no prilično smo sigurni da jedan ovakav lako možeš pronaći i u vintage dijelu maminog ormara...

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (130 kuna), H&M (180 kuna), H&M (180 kuna), H&M (180 kuna), Zara (180 kuna)

Bikini

Trokutići i gaćice na vezanje svakog ljeta najčešći su model badića na plažama, a ove sezone oni su ukrašeni čipkom, izvezenim detaljima i upečatljivim uzorcima. Ako si bikini "ziherašica" probaj ove sezone odabrati jedan u nekoj upečatljivoj boji ili pak super popularni off-the-shoulder model.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Boohoo (180 kuna), H&M (185 kuna), Missguided (199 kuna)

Nešto novo

Ako si ovog ljeta odlučila isprobati nešto novo, potraži bikini koji je izrezan na neočekivanim mjestima. Ovo se neće svidjeti curama koje vole ravnomjerno pocrniti, no ljepotice koje vrijeme provode u hladu - oduševit će se zabavnim modelima badića. Jako puno ovakvih badića pronašli smo u Zari, a mnogi od njih su trenutno i na sniženju!

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (130 kuna), Zara (180 kuna), Zara (130 kuna)

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (180 kuna), Boohoo (199 kuna), H&M (115 kuna)

Iako ove sezone vlada generalan trend boja među badićima, primijetili smo jednu koja se ističe više od ostalih - crvenu! Ova će boja savršeno istaknuti tvoj preplanuli ten, a uz to izgleda i ženstveno i seksi.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (180 kuna), H&M (180 kuna), Pull&Bear (150 kuna)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Promo

Komentari 0