Moda

Severina u H&M-ovoj jakni koju ODMAH kupujemo

Ne dogodi se tako često da Severina nosi neki high-street brend, ali kad ga nosi - onda odmah znamo da je odabrala NAJBOLJI komad

Već godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica i svakom novom pojavom (ili objavom!) iznova nas uvjeri zašto. Nitko se tako dobro ne poigrava s modom kao Severina! Od super klasičnih pa sve do najtrendi komada koji postoje - Seve zna kako isfurati apsolutno SVE. Navikli smo je gledati u super luskuznim komadima s potpisom pa nas tako svaki put iznova iznenadi i oduševi kad ponosno prošeta i koji high-street komad. Ovoga puta to je njena - jakna!

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Seve je preko Dieselove tamno plave maxi haljine prebacila žutu H&M-ovu puffer jaknu s cvjetnim printom, a cijelu je kombinaciju zaokružila Pradinim cipelama te Birkin torbom. Ne bi Seve bila Seve, a da svoju naizgled "običnu" kombinaciju nije razbila jarko žutim čarapama. Trend čarapa i sandala već neko vrijeme vlada Streetstyle modnom scenom, ali ovako odvažne kombinacije može isfurati samo Severina...

 | Autor: H&M H&M Jakna s printom (740 kuna)

Pronašli smo i jeftinije verzije njezinih dizajnerskih komada kako bi baš svaka od nas mogla rekreirati Sevkin look. Jeftiniju verziju njene Diesel haljine pronašli smo na policama Zare, baš kao i gotovo identičnu kopiju Pradinih cipela!

Možda vas zanima Pronašli smo sve najbolje kožnate jakne do 299 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara dvobojna duga haljina (229 kuna) i prugaste cipele s potpeticom i otvorenom petom (299 kuna)

Photo: Instagram @severina
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hellena

    Izgleda kao klaun! Haha...prestrašno. Jel to šala ili doslovno što god navučeš na sebe kad si slavan mora biti dobro??
  • Avatar klaruš

    klaruš

    Znači Seve kad ne pjeva direktorima u SLO za rođendan, onda reklamira H&M. Afrika, paprika, gas,gas:)