Moda
Severina

Severina odlično nosi kristalićima ukrašeno odijelo, ali u kraljevsko plavoj varijanti

  • Šljokice, kristalići i drugi svjetlucavi ukrasi trenutno su najpoželjniji na odjevnim komadima, a odijelo u tom stilu za jedan od svojih nastupa odabrala je i Severina
  • Odlučila se za predivnu kraljevsko plavu nijansu, a ispod sakoa nosila je baršunasti grudnjak
  • Srebrni nakit i cipele u istoj nijansi savršeno su upotpunili ovaj look

Upečatljivo odijelo uvijek je dobar izbor outfita, a to vrlo dobro zna i Severina, koja ih često nosi u raznim varijantama. Odličan model odabrala je i za jedan od svojih nastupa i to savršenog dizajna za ovo doba godine - ukrašen svjetlucavim kristalićima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Odijelo u raskošnoj kraljevsko plavoj boji dio je kolekcije talijanskog brenda The Andamane, a savršeno krojeni dizajn krase sitni kristalići koji mu daju doista poseban izgled. Sako ravnog kroja i s jednim redom gumbiju ima klasičnu kragnu te ramena naglašena jastučićima, čime se stvara više strukturirana silueta, dok su ravno krojene uže hlače s crtom ukrašene jednakim svjetlucavim dodatkom kristalića u istoj kraljevsko plavoj nijansi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Elegantan outfit Severina je upotpunila baršunastim topićem/grudnjakom ispod sakoa u tamnoplavoj nijansi, dok se u ostatku outfita odlučila za cipele i nakita u srebrnoj boji, a kombinacija plave i srebrne je provjereni spoj koji uvijek izgleda efektno!

Ovo predivno plavo odijelo samo je jedno u nizu koje je na nekoliko posljednjih koncerata nosila Severina, nakon onih u bijeloj i crvenoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Možda vas zanima Hit blagdanski modni dodatak sezone: mrežasta torba za vino sa šljokicama Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @severina

Komentari 0