Moda 18. ožujka 2013.

Severina obožava neobičan nakit

Nel Pavletic/PIXSELL.

Severinu možete voljeti ili ne, ali morate priznati kako je uvijek puna iznenađenja. Nakon što smo se navikli gledati je u ženstvenim kombinacijama, ona nas je iznenadila rokerskim stylingom sa sasvim neočekivanim detaljima.

Severina je ovog vikenda bila počasna gošća dječjih rasplesanih nedjelja u Opatiji te je svojim nastupom oduševila brojne mališane. Kako za takvu prigodu čipkaste haljine i visoke salonke nisu ni poželjne, oduševila nas je jednostavnom, a opet veoma efektnom kombinacijom.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Osnova stylinga bio je bijeli T-shirt s njenom vlastitom slikom. Iako je majica uistinu jednostavna i lijepa, Severina je ipak trebala odabrati neku drugu koja se manje svodi na samopromociju. Uz diskutabilnu majicu, nosila je bordo hlače s crnim prugicama i jednostavan crni sako.

 | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Osim printa na majici, pažnju su privukli i modni detalji koje je odabrala. Ogrlica od metaka i torbica od rukavice koju je nosila oko vrata, iako sasvim neočekivani i veoma neobični, odlično pristaju uz ovu kombinaciju, posebno jer je Severina boje svog make upa i laka za nokte uskladila s bojama metaka na ogrlici te tako bez mnogo truda dobila zaokružen styling.

Kombinaciju detaljnije pogledajte u galeriji...

Komentari 0