Moda

Severina i Indira obožavaju istu torbicu, koja je bolje nosi?

Ovaj dizajnerski komad još uvijek je jedna od omiljenih torbica brojnih trendseterica, a ove poznate dame itekako ju dobro nose

Nije nikakva tajna kako je Gucci Dionysus Bamboo torbica već neko vrijeme jedan od najprodavanijih i najpopularnijih dizajnerskih modela u svijetu iako košta 20.000 kuna. Nosile su ju i Beyonce i Khloe Kardashian, a od naših diva Severina i Indira dokazale zašto je još uvijek HIT komad. Zanimljivo je da su naše obje glazbene zvijezde na isti dan objavile fotografiju s istom torbicom, što našem modnom oku nikako nije moglo promaknuti. 

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Gucci Dionysus Bamboo, 18.500 kuna

Severina je gradom prošetala još jedan poznati komad - Zarine crvene hlače s crtom; koje je tako vješto iskombinirala s bijelom košuljom te kariranim blejzerom i bijelim čizmicama. Na cijelu kombinaciju dodala je klasični Burberry baloner te Gucci Bamboo torbicu.

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Možda vas zanima Severina kupuje na odjelu Zare koji sigurno zaobilaziš! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara hlače s bočnom trakom (299 kuna) i Burberry baloner (4.700 kuna)

S druge strane, Indira je posjetila Fažanu u kratkoj crnoj haljinici i popularnim Stella McCartney platformama, a kombinaciju je zaokružila statement kaputom i već spomenutom Gucci torbicom. 

Što kažeš, koja ju bolje stoji?

Photo: Instagram

Komentari 0