Moda

Seksi rokerice na reviji Sainta Laurenta

Zavodljivo, razigrano, seksipilno i drsko, kratki je opis nove kolekcije francuske modne kuće Saint Laurent koja je predstavljena na modnoj pisti pariškog modnog tjedna u ponedjeljak 30. rujna.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Siva, crna i bijela vodeće su boje, a kolekcija je dobila dašak osvježenja kroz crvenu, zelenu i plavu boju. Novi uradak je spoj muških komada koji kolekciju čine snažnom i samouvjerenom, te ženstvenih i zavodljivih komada.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Taj se stilski suprotni spoj u ovoj izvedbi voli i upravo on je onaj začin koji je ovoj kolekciji bio potreban. Da ga nije bilo, gledali bismo u prosječnu kolekciju u kojoj dominiraju bazni komadi koje vole moderne poslovne žene.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images S jedne strane imamo muška odijela i sakoe koje su manekenke drsko iznijele na modnoj pisti. Blago naglašena ramena, koža i prozirni dijelovi košulja unose dozu seksipila i snage.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images S druge pak strane tu su razigrane i zavodljive večernje haljine koje su ukrašene volanima i remenjima. Kod večernjih haljina glavnina se odvija na gornjem dijelu. Saint Laurent se poigrao s asimetrijom, golim ramenima i dubokim dekolteima.

U galeriji detaljnije pogledajte dio fotografija nove kolekcije...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0