Moda
1/18

Seksi izdanje Lane Banely

VIP predstavljanje kolekcije koju je Alexander Wang kreirao za H&M održano je u srijedu, 6. studenog, a među brojnim poznatim licima najviše se istaknula voditeljica i novinarka Lana Banely.

 | Autor: Dalibor Urukalović /PIXSELL Dalibor Urukalović /PIXSELL

Sportska novinarka i voditeljica Lana Banely ostavila je sve bez daha pojavivši se u haljini iz kolekcije Alexander Wang za H&M, u kojoj je izgledala bolje nego model u kampanji koji je nosio istu haljinu. Crna minica sa zanimljivim izrezima i detaljima poput obruba u plavoj boji istaknula je njenu besprijekornu figuru.

 | Autor:

Uz haljinu je kombinirala odlične gležnjače i veliku crnu torbu iz iste kolekcije. Cjelokupnu kombinaciju Lana je nadopunila svojim signature lookom: naglašenim očima, nude usnama i valovima u kosi. Osim Lane, na VIP predstavljanje su došle i brojne druge poznate osobe poput Petre i Luke Nižetića, Ana Šimić, Mirjana Mikulec, Andrea Andrassy i brojni drugi.

 | Autor: Dalibor Urukalović /PIXSELL Dalibor Urukalović /PIXSELL

Alexander Wang za H&M kolekcija u Hrvatsku u prodaji je od četvrtka 06. studenog u trgovini H&M u Centru Cvjetnom, a u svoj shopping možeš ići od 9h. Cijene se kreću od 7,99 eura do 349 eura.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Dalibor Urukalović /PIXSELL

Komentari 0