Moda

Seks i grad: Zbog čega se kaje Sarah Jessica Parker?

Čak i super stajliš djevojkama poput kultnog lika Carrie Bradshaw događaju se modni propusti...

Jedno je sigurno. Sarah Jessica Parker zauvijek će ostati zapamćena po ulozi u seriji "Seks i grad", ali i po odvažnim modnim kombinacijama koje su vas iz epizode u epizodu tjerale na glasne uzdahe i tužne poglede prema vašem ormaru (ali i novčaniku).

Unatoč toj boli koju je nanijela svakoj istinskoj fashionistici, ona je ostala jedan od najdražih ženskih tv likova svih vremena.

Iako je zadnja epizoda kultne serije emitirana prije 12 godina, Parker nije nestala iz svijeta mode. Štoviše, otkrila je svoj dizajnerski talent te svijetu predstavila već nekoliko svojih modnih kolekcija. Posljednja (i potencijalno vam najdraža) je nastala u suradnji s Net-a-porterom, obuhvaća čak 16 veličanstvenih modela cipela kojih se ne bi posramila ni sama Carrie.

Ova uloga ostavila je traga na njezinom shvaćanju mode, ali postoji jedna stvar zbog koje se glumica još uvijek kaje.

"Trebala sam fotografirati sve te modne kombinacije koje sam nosila, ali tada se nisam željela nametati i drugima smetati. Bilo mi je neugodno moliti druge da me stalno fotografiraju", priznala je Sarah u razgovoru za The Edit.

Nakon ovog priznanja vjerojatno će i svim obožavateljima biti žao zbog toga... Zamislite samo kako bi očaravajuće izgledao njezin Instagram profil...

Photo: Getty Images

Komentari 0