Moda

Scarlett Johansson istaknula svoje adute

Na premijeri filma 'Her' u Rimu 10. listopada, svi pogledi su bili uprti u Scarlett Johansson. Lijepa glumica je kao i mnogo puta dosad ukrala show, zahvaljujući svojoj besprijekornoj figuri.

Rimskim crvenim tepihom prošetala je Scarlett Johansson i svima prisutnima oduzela dah! Putena glumica nosila je haljinu s potpisom dvojca Dolce & Gabbana koja je na najbolji mogući način istaknula njene obline. Razigrana bijela haljina s debelim naramenicama mini duljine ukrašena je zanimljivim antičkim printevima, a uz nju je Scarlett kombinirala zlatne sandale s remenčićima i dva upečatljiva prstena te velike naušnice.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Make up u narančastim i smeđim nijansama i konjski rep lijepo su nadopunili ovaj styling, a posebno dobro je odabran lak za nokte. Boja neba u savršenom je skladu s pastelnim detaljima na haljini.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Iako Scarlett ima besprijekornu figuru i ova haljina joj ne stoji loše, ostavlja poprilično mlak dojam te nije niti približno njeno najbolje izdanje. Ovakve haljine često viđamo na crvenom tepihu i teško se oteti dojmu kako ćemo ovu kombinaciju brzo zaboraviti.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0