Moda

Saznaj kako ove zime nositi najpoželjniji modni dodatak - maramu

Ako želiš ove zime zasjati u dobrim outfitima, treba ti modni dodatak koji je poseban, jedinstven i ostavlja dojam

Premda ovaj modni komad slovi kao idealan dodatak za jesenske i proljetne kombinacije, odlučili smo razuvjeriti sve koji tako misle i pokazati kako se marama idealno može uklopiti u svaki zimski stajling. Ono što ti ovaj dodatak garantira definitivno je isticanje u mnoštvu.

Maramu možeš nositi na nekoliko različitih načina, a inspiraciju smo pronašle na Instagram profilu popularnog hrvatskog brenda Croata

Marama oko vrata

Ovo je najučestaliji i najklasičniji način nošenja marame. Možeš je zavezati oko vrata ili je omotati kao šal. Kao dodatak pristaje uz gotovo svaki outfit - bilo da je riječ o elegantnome ili casual. U svakom slučaju, marama će "podići" svaki stajling i učiniti da upečatljivijim. Marama oko vrata može biti idealna zamjena za ogrlicu. Kada je riječ o bojama, predlažemo nježne i pastelne nijanse za elegantne kombinacije, dok su žive i upečatljive boje poželjnije u svakodnevnim kombinacijama. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CROATA (@croatalife) on

Marama kao remen

Osim oko vrata, maramu možeš nositi i u ulozi remena što će tvom stajlingu dati posebnu dozu šarma. I, vjeruj nam, s tim dodatkom privući ćeš brojne poglede! Čak i najjednostavniji look izgledat će veoma privlačno. Marama u ulozi remena savršeno će se uklopiti i u poslovni stil jer mu daje dašak sofisticiranosti i elegancije
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CROATA (@croatalife) on

Marama kao dodatak na torbi

Jednostavna i neupečatljiva torba može dobiti potpuno novi izgled ako joj dodaš maramu. Ono što je sjajno u ovom slučaju je to što ne moraš mijenjati torbu kako bi napravila promjenu u svojoj garderobi, nego je dovoljno promijeniti maramu. Postoji nekoliko načina na koje možeš nositi maramu kao dodatak na torbi - možeš je svezati u čvor oko ručke, možeš je svezati kao mašnu i možeš maramom omotati ručku. Što god da odabereš, nećeš pogriješiti!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CROATA (@croatalife) on

Marama zasigurno nije nikakva novost u modnom svijetu, nego je još jedan u nizu povratničkih trendova koji su objeručke prihvatile sve zaljubljenice u modu. Ono što je najbolje kod ovog modnog dodatka svakako je multifunkcionalnost. Prema tome, apsolutno se isplati uložiti u maramu i imati barem jednu u svojoj kolekciji!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: PR/WhatsApp