Moda
karirani sako

Savršen karirani sako, i casual i elegantan, pronašle smo u C&A - dolazi i s dodatkom pojasa!

  • Jesen je idealan trenutak da svojoj kolekciji blazera dodamo još koji novi model
  • U potrazi za onim savršenim, zavirile smo u najnoviju ponudu iz C&A te pronašle predivan model
  • Uz klasične oversize blazere u crnoj ili bež boji te trendy traper, ovaj karirani odlično će se uklopiti u našu garderobu

Blazer, neovisno o modelu važan je dio naše jesenske garderobe, a volimo ga nositi u raznim modnim kombinacijama sve do proljeća. Budući da nam je jesen pred vratima, nove kolekcije high street brendova prepune su odličnih modela, od klasičnih do nekih svježijih, u skladu s trenutnih trendovima. Među raznolikom ponudom blazera iz C&A-a, posebno nam se svidio ovaj model strukiranog blazera kariranog uzorka u tamnijim nijansama.

C&A karirani sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A. karirani sako

Karirani blazer od ugodne i rastezljive tkanine ima blago naglašena ramena te je regularnog kroja, s chic dodatkom pojasa od istog materijala, kojim spretno možemo naglasiti struk. 

C&A karirani sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A. karirani sako s pojasom

croppped jakna Možda vas zanima Cropped jakne i službeno se vraćaju ove jeseni – izdvojili smo 12 odličnih modela Rubrika Moda Moda

C&A karirani sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A. karirani sako

Blazer je dostupan po cijeni od 49,99 eura i to u veličinama od 34 do 48, a u jesenskim i zimskim outfitima možemo ga nositi uz sve modele hlača, od traperica do tamnijih i svjetlijih modela hlača širokih nogavica, kao i preko haljina ili uz uži model suknje.

C&A karirani sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A. karirani sako

Također, u istim su nijansama i s jednakim uzorkom dostupne i hlače zvonolikih nogavica uz ovaj sako te zajedno čine elegantno odijelo idealno za posebnije prilike, uz dodatak bluze ili klasične košulje.

C&A karirani sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A. sako kariranog uzorka s pojasom, (49,99 eur)

Možda vas zanima Može i bez hlača! Gisele Bundchen pokazala je kako nositi traper jaknu "na golo" Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @sarahhashcroft

Komentari 0