Moda 26. travnja 2022.

Sandale koje su prije svi nosili na plažu Gucci ima u novoj kolekciji po cijeni od 3000 kuna!

Gucci. Gucci gumene sandale
  • Gumene sandale koje je prije proizvodila Jugoplastika, Gucci je sad dizajnirao u svojoj verziji
  • Svi smo ih nosili na plaži zbog praktičnosti i pristupačne cijene, no Guccijevi modeli ipak su nešto drugačiji
  • Modeli ovih sandala s Guccijevim potpisom prodaju se po cijeni od 3025 kuna

Gumene sandale koje su bile popularne u bivšoj Jugoslaviji te ih je zbog pristupačne cijene i materijala mnogo ljudi nosilo na more opet su u modi.

Tad ih je masovno proizvodila splitska tvrtka Jugoplastika, a sad ih je u svoju kolekciju uvrstila modna kuća Gucci. Ove gumene tzv. ribarske sandale bile su rezervirane za plažu i more, a nosili smo ih gotovo svi.

Gucci ih je u svojoj kolekciji po prvi put predstavio 2018., a sad su se vratili s nekoliko novih modela u različitim bojama i s upečatljivim dodacima, poput zlatne kopče.

 | Autor: Gucci Gucci Gucci gumene sandale

Novi modeli gumenih sandala tako dolaze u crnoj, prozirnoj, ružičastoj i ljubičastoj varijanti. Na prednjoj strani krasi ih Guccijev znak, prepoznatljiva slova G, a ime modne kuće nalazi se i na remenčiću na peti. Cijena Guccijevih sandala na službenoj stranici modne kuće je 400 eura, odnosno 3025 kuna.

 | Autor: Gucci Gucci Gucci gumene sandale

Osim ovog modela, Gucci u svojoj novoj kolekciji ima i modele gumenih sandala koje podsjećaju na one brenda Birkenstock.

Možda vas zanima... Manolice postaju birkenice?! Manolo Blahnik dizajnirao je nove sandale za Birkenstock! Rubrika Moda Moda
 

Komentari 0