Moda
Ulična moda

Sakrila se iza velikih sunčanih naočala, ali s ovakvim stajlingom ova je dama itekako uočljiva

  • Tko kaže da je ulična moda zimi dosadna. Iznimnih stajlinga ima i sada
  • Dama u bijelom nas je fascinirala, ne znamo što bismo prije istaknuli
  • Šubaru à la doktor Živago, kaput, naočale neobičnih okvira ili kontrapunkt u sportskim hlačama i tenisicama

Lijepo je vidjeti bijelu boju u zimskom stajlingu, a kod ove skockane dame bjelina dominira. Ipak, to je zadnje što bismo u njezinom stajlingu istaknuli jer konkurencija je jaka. Za najzanimljiviji komad ili detalj outfita bori se toliko toga.

Za početak, premda su tek modni detalj, tu su velike sunčane naočale koje skrivaju lice. Bijeli okvir je vrlo originalan, neobičnog oblika nepravilnog peterokuta. Skrivaju dobar dio lica, ali i privlače poglede. A cijeli stajling općenito je magnet za poglede. 

Krznena šubara (bijela lisica?) ne viđa se više često, a nas je odmah podsjetila na ruske ledene zime i filmski klasik nad kojim su uzdisale prošle generacije, Dr. Živago s Omarom Sharifom u glavnoj ulozi i Julie Christie kao Larom. Ne znamo kako stojimo s velikim ljubavnim pričama poput njihove, ali ruskih zima baš i nema, no svejedno, šubara je tu da nas podsjeti na oboje.

Prolaznica je odabrala damski stajling i Gucci čizme s upadljivim logom

Ulična moda | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Lijepo dotjerana dama odjenula je i fini bijeli kaput s orukavljem od smeđeg umjetnog krzna, smeđu torbicu sa zlatnim lancem i kožne rukavice u istom tonu. Ono što nam se posebno svidjelo jest kontrapunkt gornjem vrlo elegantnom dijelu - na nogama su bijele tenisice (ne bi prošle na ruskoj zimi), a ispod kaputa izviruju nogavice sportskih hlača trakom stegnute oko gležnjeva.

Kakva mačka! Prolaznica se odlučila za efektni total black look

No, da skratimo, ova dama nije mogla proći nezamijećeno, nije samo fraza, doista nije. Trud oko stajlinga se isplatio.

Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0