Moda

Kakva mačka! Prolaznica se odlučila za efektni total black look

  • Zgodna plavuša Zadrom je prošetala u naizgled jednostavnoj, ali vrlo efektnoj kombinaciji
  • Prolaznica se odlučila za total black look, omiljen mnogim damama
  • Stajling temeljen na zanimljivim komadima od kože i krzna razrađen je do posljednjeg detalja

Šik, bezvremenski i svestran look izabrala je ova prolaznica koju su naše kamere zamijetile na zadarskim ulicama. Crna je boja koju vole mnoge žene, ne samo fashionistice. Na haljinama, hlačama, cipelama i torbicama ova je boja, jednako elegantna koliko i cool, odavno ušla u naš ormar. Odjeća u crnoj boji izgledat će spektakularno ne samo s pojedinačnim komadima, već i potpuno izvedena u crnoj boji. Dobro to zna i prolaznica koja je upravo takav , total black look odabrala za subotnju šetnju.

Možda vas zanima Najlonke s uzorkom su veliki hit. Odabrale su ih brojne prolaznice i nisu pogriješile Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica u total black kombinaciji

Crna je bila i ostala omiljena boja mnogih mladih dama, koja je tako elegantna, no vratimo se akterici naše današnje priče. Najzanimljiviji komad je košulja, s rupičastim uzorkom kao da je riječ o ažuru, a ne, koliko vidimo, o umjetnoj koži. Preko nje prebacila je jednako upečatljiv čupavi krzneni prsluk. 

S Mango kaputom prolaznica je postigla pun pogodak, ovaj model je posvuda

Prolaznica je u uspješno iskombinirala teksture i materijale. Odabrala je i uske crne kožne hlače, te čizme u obliku čarape, na tanku petu, čime je postigla seksepilan izgled.

Cjelokupni look su upotpunila dva jednostavna detalja - crna torbica preko ramena sa srebrnim detaljima i sunčane naočale s predimenzioniranim okvirima. Detalji na torbici su važni jer tobica s perlama se u ovom modernom total black looku posebno istaknula.

Možda vas zanima Ova prolaznica privlačila je poglede: tijesni kožni kombinezon bio je njezin adut Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0