Moda

'Ružne' čizme su uvijek dobro kotirale kod naših žena. Hrvatice bi se mogle zaljubiti i u ovaj popularni brend

  • Prvo što ti treba za hladnije zimske dane su tople čizme. I još k tome taaako udobne
  • Djevojke sve više vole mekane Inuikii čizmice, a možda bi se i ti mogla zaljubiti u njih
  • Svakako su pomalo neobičnog dizajna, no upravo to ove eskimske čizmice čini dojmljivima

Ako voliš zimu i aktivnosti na otvorenom, prvo što ti treba za hladnije dane su tople čizme u kojima možeš dugo boraviti vani bez da se noge "smrznu". No pregled svih naših uličnih moda snimljenih ove i proteklih zima jasno pokazuje kako djevojke i žene u Hrvatskoj tople, ali nezgrapne, a često ocjenjene i kao "ružne" čizme rado nose i za šetnju gradom. Počelo je prije puno godina s uggsicama, a u međuvremenu su omiljene tople čizme, takozvane buce, postale i marantice. Sad sve veću pozornost na modnoj sceni dobivaju još jedne tople čizme. Brend Inuikii u svojoj kolekciji čizama predstavlja buce u kojima će ti stopala ostati topla i suha te ćeš moći neometano uživati u zimskim radostima ili totalno sređena šetati gradom kad se temperatura približi ništici. 

Možda vas zanima Prolaznica je odabrala damski stajling i Gucci čizme s upadljivim logom Rubrika Moda Moda

S umjetnim krznom Inuikii kolekcija čizama može se pohvaliti razigranom udobnošću s dizajnom koji neće ostati nezamijećen, dok istovremeno donosi u grad asocijaciju na život eskima. Talijanka Cinzia Maag nekoliko sezona crpi inspiraciju iz jedinstvenog okruženja Grenlanda za svoj brend obuće Inuikii, pokrenut 2012. Ime potječe iz eskimsko-aleutskog jezika, kombinirajući riječi koje se izgovaraju Inuiti za "ljepotu" i "hladnoću", a sada je sinonim za odvažne zimske čizme, koje karakterizira originalan dizajn i vrhunska kvaliteta.

Lady Gagin skijaški outfit iz House of Gucci na aukciji - početna cijena prava sitnica

Upravo zbog originalnog dizajna Inuikii kolekcija čizama postala je nezaobilazna stavka za hladnije godišnje doba. U kolekciji možeš pronaći mekane modele popularne marke koji dolaze u nekoliko bež, sivih, smeđih i crnih tonova. 

 | Autor: Pr/Inuikii Pr/Inuikii

Primjeri: sve Inuikii: sive čizme (oko 2.971 kn), bež-smeđe (oko 2.520 kn), bež-cne (oko 2.444 kn) 

Možda vas zanima Stradivarius ima tri nova i vrlo seksi modela čizmica na petu. Kako ti se sviđaju? Rubrika Moda Moda

Čizme krasi originalan, definitivno privlačnan i pomalo ekstravagantan stil. Među modelima možeš pronaći pronaći  šarmantne čizme za zimu u gradu, kao i one za snijeg u planinama. Inuikii čizme dobro će se slagati s crnim, kožnim i sjajnim dodacima, ali se mogu se kombinirati i s elegantnim, klasičnim zimskim kaputom.

Inuikiijeve čizme također izgledaju sjajno uz boho odjeću. Nisu samo praktičan element zimske garderobe, već i snažan, modni naglasak koji sve više vole mnoge djevojke.  | Autor: Pr/Inuikii Pr/Inuikii

Primjeri: sve Inuikii: bež-smeđe čizme (oko 1.873 kn), crne(oko 2.249 kn), sivo-bež (oko 2.249 kn) 

Photo: Instagram@pasiondegavilanes

Komentari 0