Moda

Ružičasto je in - odabrali smo najljepše modne dodatke do 180 kn

Znaš li zašto je listopad sav u znaku ružičaste boje? To je mjesec borbe protiv raka dojke, a ružičasta boja trebala bi te podsjećati na važnost redovitih pregleda i samopregleda. Uvijek je pravo vrijeme za zdravlje i ljubav prema samoj sebi!

Jesi li znala da od raka sve češće oboljevaju i žene mlađe od 30 godina? Mnoge od njih bolest spoznaju prekrasno pa postanu dio crne statistike na kojoj je pola milijuna žena koje svake godine izgube svoju bitku. Rak dojke izliječiv je ukoliko se otkrije u ranom stadiju pa je krajnji cilj ''ružičastog mjeseca'' podignuti svijest o tome da redoviti pregledi te samopregledi trebaju postati dijelom naše zdrave rutine. Sad kad već znaš koja je simbolika ''roza mjeseca'', dopusti da ti pokažemo najbolje roza modne dodatke kojima možeš oplemeniti svoje jesenske stajlinge. Odabrali smo komade do 180 kn!Iako je najavljen veliki povratak glomaznih torba, high street trgovine još uvijek su prepune malih torbica u kojima, srećom ili nesrećom, ne možemo ponijeti tonu stvari. U Zari smo pronašli dva preslatka komada po cijeni od 179,90 kn, ali moramo priznati da nam se malo više sviđa okrugli!  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (179,90 kn), Zara (179,90 kn) I ruksaci su još uvijek trendi, a ovi nježno ružičasti su nas osvojili na prvu. Pronašli smo dva high street favorita i već vidimo kako bi mogli istinski osvježiti modnu jesen i zimu.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (119,90 kn), Zara (179, 90 kn) E, idući trend nikako nismo očekivali i još nismo sigurni što o njemu mislimo, ali... samtne kape su tu i sama odluči kako ćeš ih prihvatiti. Iako se teško možemo zamisliti s njima, ova roza kape zasigurno će naći svoje kupce. Istini na volju, mogu se sjajno kombinirati.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (99,90 kn), Stradivarius (79,90 kn) S druge strane, blijedoroza beretka odmah nas je oborila s nogu. Zašto nam jesen ne bi bila u znaku pariškog šika?! Sad se zasigurno pitaš što u ovoj pink priči radi karirana baker boy kapa. Tu je jer ima roza detalje i jer nam je toliko lijepa da je jednostavno, uzorku unatoč, nismo mogli izostaviti.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (79,90 kn), Stradivarius (99,90 kn) Čuli smo da sreću donosi crveni novčanik, ali taj nam trik dosad i nije upalio. Budi i ti odvažna pa sreću okušaj s roza novčanikom. Tko zna, možda je karma promašila nijansu. To se i nama ponekad dogodi, pogotovo s tekućim puderom. 

Možda vas zanima Ružičasto je in - najbolji odjevni komadi do 199 kn Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (99,90 kn), Bershka (79,90 kn)
Photo: miss7

Komentari 0