Moda 16. svibnja 2018.

Romantične cipele: cvjetni uzorak nosi se i na nogama!

miss7.

Pronašli smo najbolje cipele s cvjetnim uzorkom i zaključili kako ovaj ultimativni proljetni print potpuno oduševljava čak i na nogama

Cvjetni uzorak je definitivno najženstveniji i najromantičniji od svih koji nam padaju na pamet. Potpuno je bezvremenski i nikada ne izlazi iz mode, a jako ga je lako kombinirati uz ostale boje i jednostavne, neutralne kombinacije. Ove sezone, cvijeće se ne nosi samo na odjeći, već i na nogama!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Gucci ima jako puno modela s cvjetnim uzorkom: natikače (5.100 kuna), cipele s blok petom (5.850 kuna)

Bilo da najradije provodiš dane u balerinkama, udobnim tenisicama ili su ti ipak draže cipele s blok petom, sigurno ćeš pronaći nove omiljene cipelice s ovim divnim uzorkom. Kako nas vrijeme i temperature polako podsjećaju na one ljetno, naravno da su nas najviše oduševile upravo otvorene sandale cvjetnog uzorka. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Guliver sandale dolaze u dvije divne nijanse (770 kuna), Schutz cvjetni model (1.545 kuna)

Sve klasičarke će obožavati cvjetni uzorak jer su upravo one najbolji način kako "razbiti" monotone boje i sve one super jednostavne kombinacije koje toliko volimo. Najveća prednost blok peta? Jako su udobne, zbog čega su idealne za sve dnevne, ali i večernje prilike!

 | Autor: miss7 miss7 Alexandre Birman (6.690 kuna) ili Carvela (825 kuna)?

Možda vas zanima... Stiglo je i njihovo vrijeme: pronašli smo 15 najljepših balerinki Rubrika Moda Moda

Još jedan super trendi model ljetne obuće su i - natikače! Postale su predmetom obožavanja u rekordnom vremenu, a ne možemo se odlučiti izgledaju li nam bolje u ravnoj varijanti ili onoj na petu.

U svakom slučaju, sandale na petu biti će ti omiljena obuća u narednim mjesecima, pogotovo ove divne cvjetnog uzorka... Ma mi smo već spremne za lude ljetne tulume!

 | Autor: miss7 miss7 Charlotte Olympia natikače (2.405 kuna), Guliver sandale na petu (750 kuna) i Sol Sana balerinke (855 kuna)

Komentari 0