Moda
Stradivarius čipkasta majica

Romantična čipka u casual izdanju izvrsno izgleda na ovim Stradivarius majicama u raznim bojama

  • Nove kolekcije high street brendova već su stigle, a u novoj kolekciji iz Stradivariusa pronašle smo predivnu čipkastu majicu
  • Dostupna u četiri boje, može se kombinirati na mnogo načina, za dnevne i večernje outfite
  • Jednostavan dizajn u kombinaciji s čipkom već zamišljamo u našoj garderobi

Uz klasične gornje dijelove poput strukiranih ili oversize košulja, pamučnih topova ili pletiva, zabavno je i osvježavajuće u styling dodati i neke majice i košulje od materijala koje inače ne nosimo baš svaki dan, poput čipke. Čipkaste materijale, koji svakom odjevnom predmetu daju svečaniji izgled, većinom viđamo na haljinama ili kao detalje na bluzama i košuljama pa je zato uvijek zanimljivo vidjeti kad su spojeni s više casual komadima, poput klasičnog modela uske majice.

Stradivarius čipkasta majica | Autor: Stradivarius Stradivarius Stradivarius prozirna čipkasta majica

High street brendovi u svojim novim kolekcijama već imaju pregršt odličnih komada, a u novoj kolekciji omiljenog Stradivariusa nalazi se odličan model čipkaste majice koji nam je zapeo za oko. 

Uska i strukirana majica u potpunosti je izrađena od prozirnog čipkastog materijala, s okruglim izrezom na vratu i dugim uskim rukavima. Dostupna je u četiri različite boje, klasičnoj crnoj i prljavo bijeloj  te u nježnim nijansama pastelno ružičaste i nebesko plave.

Stradivarius čipkasta majica | Autor: Stradivarius Stradivarius prozirna čipkasta majica, (12,99 eur)

Sve su boje majice na stradivarius.com stilizirane u casual izdanjima na modelima, uz traperice ravnog kroja ili zvonolikih nogavica, midi traper suknju ili trendi cargo hlače, a u točno takvim outfitima ovaj model majice i mi zamišljamo. Prozirnom materijalu možemo doskočiti tankim topićem ispod majice, no jednako će dobro izgledati i bez toga, posebno u outfitima za večernje izlaske.  

Stradivarius čipkasta majica | Autor: Stradiavarius Stradiavarius Stradivarius prozirna čipkasta majica

Možda vas zanima Stiže proljeće: C&A predstavlja kolekciju Proljeće/Ljeto 2023. Rubrika Moda Moda
Photo: Stradivarius

Komentari 0