Moda 24. lipnja 2015.

Rita Ora kakvu dugo nismo vidjeli

@splashnews.com.

Rita Ora je utorak 23. lipnja posvetila obavljanju sastanaka i ispijanju kava. Tom se prigodom odlučila na ležernu, ali vrlo sofisticiranu kombinaciju.

Ako nešto možemo reći na temu stila ove pjevačice, onda je to da iznenadi svaki put. Dok nekad ostanemo zatečeni njenim katastrofalnim modnim odabirima, u nekim trenucima nas opet zatekne odličnim stylinzima.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Tako je ovaj put odabrala iznimno elegantnu crnu haljinu bez rukava s ruskom kragnom. Look je zaokružila crnim platformama sa zanimljivim drvenim potplatima. Što se tiče make upa, Rita stvarno obožava crveni ruž pa ga je tako i ovaj put nanijela, dok je nakit bio vrlo decentan. Odlučila se na nekoliko srebrnih narukvica ispod kojih su se nazirale tetovaže.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Pjevačica čini se ima tetovaže i na rebrima, i to s obje strane, jer su se iste nazirale kroz velike otvore haljine. Premda nije nosila grudnjak, nije otkrila previše. Stoga je moramo pohvaliti, i reći kako premda je mogao otići u tom smjeru, ovaj modni odabir ipak nije bio nimalo neukusan.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Rita je ovim modnim izborom pokazala kako ipak zna zasjati u jednostavnim, odmjerenim kreacijama, makar u sebi imale dozu bunta. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0