Moda

Rihannina velika modna pogreška

Pjevačica Rihanna voli provocirati, ne samo kroz svoje pjesme, nego i kroz svoje modne kombinacije. Nerijetko igra na izravnu kartu seksipila, a u posljednje vrijeme često pokazuje i previše. Prozirne haljine koje više toga otkrivaju nego pokrivaju, njen su odabir za crveni tepih. A to je odabrala i za amfAR LA Inspiration Galu koja je održana u srijedu 29. listopada u Los Angelesu.

Rihanna je šokirala javnost u bijeloj dugoj haljini s potpisom Tom Forda iz kolekcije proljeće/ljeto 2015. godine. Promatrajući haljinu sa stražnje strane, čini se kao da je riječ o elegantnoj bijeloj maksi haljini s golim leđima koja je ukrašena bijelim ovratnikom.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com No, prednja strana otkriva puno više – doslovno. Neobični i prije svega nezgrapni gornji dio, glavni je detalj ove haljne. Izgleda poput seksi grudnjaka, gornji dio se sastoji od prozirnog materijala, a veliki kristali prekrivaju bradavice. Visoki prorez ističe noge, a Rihanna je to dodatno naglasila crnim samostojećim čarapama.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com Sve to je kombinirala uz metalik sandale koje bi trebale pristajati uz diskutabilni gornji dio. Pjevačica je pretjerala i s odabirom modnih dodataka. Nanizala je veliko prstenje zbog kojeg ni ne može normalno spojiti prste.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com No, jedna stvar je na ovom stylingu bila besprijekorna – frizura i make up koji odlično pristaju pjevačici i ističu samo ono najbolje. I to na elegantan i profinjen način, za razliku od ostatka stylinga kojeg prije možemo zamisliti na zabavljačicama neke druge vrste.

U galeriji detaljnije pogledajte Rihannin styling...

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0