Moda

Rihanna izašla van bez grudnjaka

Rihanna je srijedu 1. srpnja iskoristila kako bi večerala u svom najdražem restoranu 'Giorgio Baldi' s mlađim bratom. Tom je prigodom obukla casual kombinaciju, koja unatoč svojoj jednostavnosti nije prošla nezapaženo.

Njena se kombinacija sastojala od crne majice na bretele i uskih crnih hlača. Preko majice je prebacila oversize kožnu jaknu, dok je look zaokružila crnim glomaznim sandalama. Na prvu se radilo o sasvim običnoj kombinaciji, no Rihanna se pobrinula da ipak bude zapažena pa tako ispod majice nije obukla grudnjak.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Što se tiče make upa, sukladno modnom odabiru, odlučila se na nude make up, dok su se od modnih dodataka tu našli tek decentna srebrna ogrlica i nekoliko prstena.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Moramo priznati kako nam se ovaj modni odabir, jednostavan kakav je, vrlo sviđa, a što se tiče činjenice da nije obukla grudnjak, nema smisla da se čudimo jer dobro poznajemo Rihanninu narav. Jedino joj možemo reći „bravo“ za hrabrost.  Premda, majice bez grudnjaka ipak ne bi rezervirali za večere s bratom. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0