Moda
Reserved gležnjače

Oduševio nas je ovaj model Reserved gležnjača s doista posebnim zlatnim detaljem!

  • Crne kožne gležnjače svakako su jedan od modela čizmica bez kojih nam zime ne prolazi
  • Uz klasične minimalističke modele i oni statement svakako mogu pronaći mjesto u našoj kolekciji, a ove iz Reserveda apsolutni su nam favorit!
  • Predivne gležnjače od kože sprijeda krasi zlatni cvjetni detalj, što ih automatski pretvara u model koji će se istaknuti u outfitima 

U potrazi za savršenim parom novih crnih gležnjača, među odličnim modelima iz Reserved ponude pronašle smo doista poseban par koji nam je odmah zapeo za oko!

Crne gležnjače zasigurno su jedan od temeljnih dijelova zimske garderobe kad je riječ o obući, a osim casual modela s ravnom petom, one s visokim potpeticama kojima našim outfitima donosimo dašak elegancije uvijek su nam na vrhu liste želja.

Reserved gležnjače | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kožne gležnjače s detaljima zlatne boje

Model kožnih gležnjača iz Reserveda izrađen je od prirodne kože u brušenom obliku te je klasičnog dizajna sa špic vrhom, potpeticama visine 8 cm i kopčanjem patentnim zatvaračem. Ono što ih čini posebnima te izdvaja od drugih modela crnih gležnjača je efektan detalj cvjetnog oblika s prednje strane u zlatnoj boji!

Reserved gležnjače | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kožne gležnjače s detaljima zlatne boje

Možda vas zanima Haljina srcolikog izreza odlična je za večernji izlazak, a u kombinaciji s košuljom i za dnevni outfit Rubrika Moda Moda

Reserved gležnjače | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kožne gležnjače s detaljima zlatne boje

Trodimenzionalni zlatni cvijet iznimno je upečatljiv te će se posebno istaknuti u monokromatskom crnom outfitu, no i lijepo slagati s jednako raskošnim bojama u ostatku outfita poput crvene, čokoladne ili tamnozelene, ako se za njih odlučimo.

Ovakvi metalni cvjetni ukrasi, ali i izrađeni od raznih tkanina veliki su trend koji je preplavio modne kolekcije ove godine, a nakon proljetnih i ljetnih, sad ga pronalazimo i u zimskim kolekcijama odjevnih komada, modnih dodataka i cipela!

Reserved gležnjače | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, kožne gležnjače s detaljima zlatne boje (69,99 eura)

Cijena ovih kožnih gležnjača je 69,99 eura, a dostupne su online te u Reserved trgovinama!

Možda vas zanima Elegantno i romantično: Reserved ima predivne modne komade inspirirane baletom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @reserved

Komentari 0