Moda

Renata Sopek i Tatjana Jurić uvijek biraju prave komade

U srijedu 27. svibnja u City Centru One East otvorena je izložba „We love shoes“ na kojoj će biti predstavljeno 50 modela cipela najpoznatijih svjetskih kreatora. Toj su prigodi nazočile brojne poznate dame, od kojih bismo istaknuli stil Tatjane Jurić i Renate Sopek.

Tatjana se za ovu prigodu odlučila na uske crne hlače od pvc-a i zanimljivu bijelu bluzu. Kratka crop top bluza, svojim je krojem išla u zvono, a na ramenima je imala efektne proreze.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Look je zaokružila narančastim salonkama koje veoma voli jer smo primijetili da ih je nosila na nekoliko posljednjih evenata. Ovu pomalo avangardnu kombinaciju naglasila je crvenim ružem. Renata se  za razliku od Tatjane odlučila na mirniju varijantu looka za event.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Ona je od glave do pete nosila brend koji Hrvatice obožavaju – ELFS. Majicu dugih rukava s natpisom kombinirala je s rupičastom suknjom u baby rozoj boji. U skladu s ovom nježnom kombinacijom išao je lagani make up, a dojam je zaokružila jednostavnim crnim salonkama.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Poznate voditeljice su nam tako još jednom pokazale da posjeduju besprijekoran modni stil i da uvijek znaju odabrati odjeću sukladno prigodi.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0