Moda

Razveselit će svaki proljetni stajling: Ovo su torbe koje ćemo obožavati u narednim mjesecima

  • Ženska ljubav prema torbama seže daleko u prošlost i zato je nova torba uvijek dobar shopping ulov
  • Posjetili smo City Center one i bacili se u potragu za trendi torbama koje ćeš poželjeti uvrstiti u svoju kolekciju
  • Olakšali smo ti potragu i izdvojili pet top modela torbi koje smo uklopili u savršene proljetne stajlinge za sve prigode

Proljeće nam je konačno zakucalo na vrata, što je znak za neke promjene u našoj svakodnevici, prije svega u našoj garderobi. A ako pravilo 'Nova sezona - nova torba' vrijedi i za tebe, sigurno će te zanimati na koje bi modele trebala obratiti posebnu pozornost.
Iz onog što su nam servirali modni virtuozi za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2021. jasno se da iščitati koje će torbe biti tražene među trendsetericama. Cirkadijski modni ritam ponovno je iznjedrio shopper i tote torbe koje će, čini se, zasjeniti minijaturne varijante. 
Zavirili smo na police trgovina u kojima ovih dana vlada prava proljetna groznica, a ono što smo ondje zatekli ugodno nas je iznenadilo. Iz bogate ponude trgovina u City Centeru one izdvojili smo nekoliko proljetnih must have torbica te osmislili pet stajlinga u kojima ćeš garantirano ukrasti sve poglede na gradskim ulicama:

Crno-bijela kombinacija s kojom ne možeš pogriješiti
 

Sada kada smo se manje-više svi vratili na posao, vrijeme je da svoju garderobu obogatimo s nekoliko novih komada i modnih dodataka koje ćemo lako uklopiti u svaki poslovni outfit. Važnu ulogu u poslovnom odijevanju prvenstveno imaju bazični komadi koji ne odskaču puno u krojevima, uzorcima i bojama te ih možemo nositi dugi niz godina, stoga je naš savjet da se počastiš modnim klasicima kao što su crne traperice koje su odlična alternativa klasičnim hlačama i vječna bijela košulja koju možeš isfurati na sto i jedan način.
 | Autor:  Sunčane naočale Aldo - 120 kn; traperice Orsay - 170 kn; torba Stradivarius - 149,90 kn; cipele Replay, Office Shoes - 669 kn, jakna Zara - 699,90 kn, košulja Zara - 179,90 kn - sve dostupno u City Centeru one

Jednobojna torba poput ove bijele odličan je saveznik u svako doba godine jer se lako uklapa u razne stajlinge i outfitu daje dozu profinjenosti. Strogi poslovni look razbiti možeš cool cipelama koje, kao u ovom slučaju, ne moraju nužno biti salonke. Zanimljivo, malo jarkiji ruž ili smokey eye i ovo se u trenutku može pretvoriti u tvoj outfit za večernji izlazak. Još nabaci kožnjak - proljetne večeri ipak znaju biti prilično svježe - i to je to! 

Sportska elegancija često je najbolji izbor
 

Čim smo ugledali ovu upečatljivu i originalnu shoppericu, odmah nas je zanimalo o čemu je riječ, a vjerujemo i tebe. Radi se o limitiranoj torbi osmišljenoj za potrebe humanitarne kampanje #citylovesgreen
 | Autor: Torba 'Iako je zemlja okrugla, nekima je sve ravno', City Center one - 50 kn, parfem Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria, edt 75 ml, Douglas - 609 kn, traperice Mango - 249,90 kn, tenisice Reebok, Sport Vision - 499 kn, gaćice Yamamay - 119 kn, grudnjak Yamamay - 229 kn, kardigan Zara- 199,90 kn - sve dostupno u City Centeru one

Torbe s natpisom 'Pjeni se more, nemoj ti' i 'Iako je zemlja okrugla, nekima je sve ravno' pronaći ćeš u City Center one East od 7. do 14. travnja te u City Center one West od 16. do 25. travnja, i to po simboličnoj cijeni od 50 kuna, a sav prihod od prodaje bit će doniran udruzi SVE za NJU za pružanje stručne psihološke pomoći, psihoterapije i psihoedukacije za žene oboljele od raka. Nije li ovo win-win situacija? Donirat ćeš za dobar cilj, a kući ponijeti ovu ljepoticu. Genijalna shopper torba odlično će pristajati uz mnoge tvoje proljetne stajlinge: mi smo je kombinirali u casual varijanti - kombinaciji traperica visokog struka, crop kardigana u trendovskoj žutoj boji i bijelih tenisica koje pristaju uz baš sve što imaš u svom ormaru. Samo kap parfema na zapešće i proljeće može početi! 

Outfit koji se lako transformira u nekoliko sekundi
 

Ako uvijek negdje žuriš i imaš pretrpan raspored, jednostavan i lako prenamjenjiv proljetni stajling poput ovog kao stvoren je za tebe. Jednostavno navuci kombinezon, uskoči u natikače, ubaci u torbu sve potrepštine i spremna si za polazak - kamo god se zaputila!
 | Autor: Cipele Jenny Fairy, CCC - 179 kn: torba Deezee, CCC - 179 kn, sunčane naočale Max Mara, Ghetaldus - 1770,30 kn, kombinezon Mango - 449,90 kn, ogrlica Massimo Dutti - 199 kn, jakna Stradivarius - 199 kn - sve dostupno u City Centeru one

Bucket torbe omiljene su među zaljubljenicama u modu jer u njih stane puno stvari, a ne izgledaju preposlovno te se odlično uklapaju u stajling za špicu, ured ili ručak s frendicama. Zato su i ove sezone nezamjenjive i zasigurno ćemo ih viđati na svakom koraku, a ovoga proljeća biramo model u pastelnoj boji - tko bi odolio ovoj nježnoplavoj nijansi?!


Večernji stajling u kojem ćeš ukrasti sve poglede
 

Mala slip haljina idealan je izbor za elegantniji look, a pogotovo u kombinaciji s visokim petama. Pogled nam je zastao na ovoj prekrasnoj jarkozelenoj Zara haljini koju predlažemo u kombinaciji s bijelim sakoom, natikačama na petu i elegantnom nude torbicom. 
 | Autor: Torba Calvin Klein, Maras - 893 kn, sako Bershka - 279,90 kn, cipele H&M - 199 kn, prstenje Mango - 99,90 kn, ruž Too Faced, Douglas - 175 kn, haljina Zara - 229,90 kn - sve dostupno u City Centeru one

Modni dodaci u nude tonovima uvijek su mudar izbor za žene koje vole multifunkcionalnu garderobu. Izvrsno se slažu sa svim bojama i uzorcima, pa nije ni čudo da torbe i cipele boje kože u svom ormaru imaju sve vodeće trendseterice. Kopiramo ih!


Look koji više nije rezerviran samo za školske klupe
 

Zasigurno si već primijetila kako su plisirane, karirane minice odjednom ponovno popularne. No to nije jedino što od imidža američkih školarki trenutno proživljava svojih pet minuta slave. Takozvani 'preppy' stil odijevanja koji je bio popularan u 2000-ima ponovno se vratio u modu na velika vrata, a paralelno s ovim trendom ogromnu popularnost su stekle i mokasinke ili loaferice.
 | Autor: Vesta H&M - 190 kn, suknja Stradivarius - 159 kn, torba Varteks 800 kn, mokasinke Zara - 299 kn, parfem Giorgio Armani My Way, edp 30 ml, Müller - 495,90 kn, naušnice Bershka (set 9 naušnica) 69,90 kn - sve dostupno u City Centeru one

Poseban naglasak je na robusnim loafericama s debelim potplatom koje će se savršeno sljubiti s već spomenutim must have komadom sezone – kožnom shopper torbom koja će usput dati i malo ozbiljnosti kombinaciji - i koju ćeš zasigurno nositi još puno sezona i uz još puno kombinacija. 

Dobro je poznato da ženi torbi nikad dosta pa te podsjećamo da svoj novi model, shopper torbu uz koju ćeš doprinijeti divnom cilju, možeš kupiti u City Center one East do 14. travnja te u City Center one West od 16. do 25. travnja, i to po simboličnoj cijeni od 50 kuna. 

Photo: Pr/ Iskon
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • govnarasmrti

    Izgledaju kao one torbe sto se kupe u Dmu, uzas