Moda

Pogreške s donjim rubljem koje svi radimo

Mnoge žene griješe kada je riječ o kupovini, održavanju, ali i nošenju donjeg rublja. Provjeri radiš li i ti nešto od ovoga

Ne uzimaš u obzir da se veličina grudi mijenja 

Uvijek nosiš istu veličinu grudnjaka? To i nije najbolja stvar jer se veličina tvojih grudi tijekom mjesečnog ciklusa mijenja. Zato bi trebala uložiti u dvije veličine, onu koju ćeš nositi onih dana ciklusa kad se grudi povećaju, i onu svoju standardnu.  

Odabireš premale gaćice

Žene kao da vole mučiti same sebe. Mnoge kupuju manju veličinu gaćica od potrebne pa ih stežu i urezuju se u kožu. Uh! Važno je da se u svojim gaćicama odjećaš udobno, a koga briga piše li na etiketi M?!

Stalno nosiš svoj najdraži grudnjak 

Znamo kako je kad pronađeš onaj pravi, koji ide na većinu tvoje odjeće i lijepo ti pristaje. No, ako ga stalno nosiš (pa ga i stalno pereš), naramenice će olabavjeti, košarice će se izobličiti i tvoj grudnjak neće dobro 'raditi svoj posao'. Trebala bi imati nekoliko komada. 

 | Autor: Instagram Instagram

Kupuješ lijep, ali ne i funkcionalan grudnjak

To razumijemo ako se spremaš na obećavajući dejt, ali za svakodnevni život u kojem nas pritišće toliko toga, barem grudnjak ne bi trebao. Tvoj grudnjak je tvoja potpora, on mora zaštititi mišiće koji pridržavaju tvoje grudi, a jednom kad ti mišići popuste, teško ćeš ih ponovno vratiti u formu. Neka košarice budu prave veličine, naramenice ne smiju biti labave, ali ti se ne smiju ni urezivati u kožu. 

Pogrešno pereš svoje rublje

Istina da je najlakše ubaciti rublje u perilicu i to je to! Ipak, pokušaj odsad grudnjak prati na ruke, nježno ga iscijediti i položiti na sušilo umjesto da ga objesiš. Ovako će ti dulje trajati!
 

Photo: Instagram

Komentari 0