Moda
Foto: Instagram @lv.illest

Prvi pogled na nove Louis Vuitton tenisice: kolekcija krije modele koji će biti traženi ovog proljeća

Tyler, The Creator i njegova suradnja s brendom Louis Vuitton bit će dio kolekcije s kojom brend, odnosno Pharell Williams, kao novi kreativni direktor, proširuje LVERS zajednicu: umjetničku mrežu s kojom želi proširiti mrežu stvaranja i kreativnosti izrade Louis Vuittona. Kolekcija s popularnim glazbenikom sadrži brojne predmete, od opreme za golf i flisa s efektom trave, do novog ručno crtanog monograma po kojem je brend poznat, zvanim "Craggy Monogram". Jedan od najpopularnijih komada iz ove kolekcije su svakako tenisice, a posebno onaj model koji na sebi ima "Craggy Monogram".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lv.illest

Kolekcija je najavljena prije otprilike mjesec dana, a sada imamo i prvi pogled na tenisice zahvaljujući Instagram profilu @lv.illest. Model "skejter" tenisica koje je proslavio preminuli kreativni direktor Virgil Abloh, dolazi u nekoliko verzija u kolekciji Tyler, The Creatora za Louis Vuitton. Kroz cijelu kolekciju će prevladavati "Craggy Monogram", a dolazi u nekoliko boja.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lv.illest

Možda vas zanima Ima onih koji bi ih nosili: muške Louis Vuitton čizmice tek su stigle u prodaju, a već su gotovo posvuda rasprodane Rubrika Moda Moda

Tyler, The Creator u kolekciji će predstaviti tenisice u tri boje, riječ je o čokoladno smeđoj po kojoj je brend poznat, kao i u bijeloj boji koja je idealna za tople dane, ali i jarko zelenoj koja je nešto na što nismo naviknuli viđati kod brenda. "Craggy Monogram" dolazi u raznim šarenim bojama pa će ove tenisice biti veoma uočljive na nogama, a već za njima vlada "ludilo" na društvenim mrežama i sigurno će biti teško dostupan komad koji će htjeti mnogi kolekcionari. Cijena ovog modela tenisica kreće se od 950 eura na više, a još uvijek nisu poznate cijene Tyler, The Creator kolekcije, koje će zasigurno biti veoma visoke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lv.illest

Louis Vuitton, Remix Collection Možda vas zanima Louis Vuitton izbacio je 'Remix' kolekciju, hommage svojim klasicima iz 2000-tih Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lv.illest

Komentari 0