Moda

Louis Vuitton je uspio nemoguće - dizajnirati torbu od 18.000 kuna koju nitko ne želi

  • Iste sekunde čim se pojavila u prodaji, LV Paint Can Bag je izazvala lavinu komentara, uglavnom negativnih
  • Torba je dio posljednje kolekcije koju je Virgil Abloh dizajnirao za Louis Vuitton prije smrti 
  • Model inspiriran kantom boje dolazi u šest boja - zelenoj, plavoj, ljubičastoj, narančastoj, crvenoj i žutoj boji, a prodaje se po cijeni od 18.000 kuna

Obožavatelji mode ostali su podijeljeni novom torbom Louisa Vuittona koja je upravo stigla u prodaju, a izgleda poput kante boje za drvo. Brend koji je možda najpoznatiji upravo po torbama koje su desetljećima predmet žudnje žena i muškaraca diljem svijeta, lansirao je novu torbu inspiriranu kantom boje prigodno nazvanu LV Paint Can Bag koja košta 18.000 kuna, a koju je pariška kuća na svojoj web stranici opisala kao 'vrlo kreativnu alternativu konvencionalnoj torbi'.

 | Autor: Instagram @slayway.co_ Instagram @slayway.co_

Možda vas zanima Nova Balenciagina torba košta 13.000 kuna i izgleda kao vreća za smeće Rubrika Moda Moda

No, dok neki cijene umjetnost iza ovog nekonvencionalnog modnog dodatka, drugi su ga proglasili ni manje ni više nego ‘užasnim'. Inače, ova je torba dio posljednje kolekcije koju je Virgil Abloh dizajnirao prije smrti prošle godine.

 | Autor: Instagram @hypebeast Instagram @hypebeast

Je li ova torba, dizajnirana otprilike u isto vrijeme kada i Balenciagina torba inspirirana vrećom za smeće samo još jedan dokaz da genijalni umovi razmišljaju na sličan način, podudarnost koja se dogodila tek pukom slučajnošću ili je Virgilu kao inspiracija poslužila upravo filozofija Demne Gvasalije, teško je reći, no bit će zanimljivo vidjeti hoće li i ova torba unatoč pomalo bizarnom dizajnu uspjeti postati predmet žudnje samo zahvaljujući imenu koje stoji iza nje.

Vendula London torbe Možda vas zanima Kolekcija kao hommage Freddieju i grupi Queen donosi torbe koje će ukrasti baš svaki pogled Rubrika Moda Moda

Paint Can Bag dolazi u zelenoj, plavoj, ljubičastoj, narančastoj, crvenoj i žutoj boji, s metalnom ručkom i podesivim remenom, a opisana je kao Ablohova 'dječačka ideologija', uparena s napomenom koja kaže da se 'snovi mogu ostvariti'.

 | Autor: Instagram @hypebeast Instagram @hypebeast

Dok su mnogi obožavatelji brenda na društvenim mrežama podijelili komentare poput 'Volim LV, ali ovo je užasno!’ i 'Otkad se nošenje kante boje smatra modom? Ovo je smiješno koliko god može biti, jer to je otprilike 2800 dolara. Tko želi ovo???’, našlo se i onih koji ipak cijene Ablohovu viziju i koji su oduševljeno podijelili svoj entuzijazam.

Dobra stvar, u slučaju da si jedna od onih koje je ovaj dizajn oduševio, je da ovo može biti tvoj idući, poprilično jeftin DIY projekt. Ako već nemaš 18 000 kuna viška, samo dobro oribaj staru kantu boje, probuši rupe i pričvrsti remen.

Photo: Louis Vuitton

Komentari 0