Moda

Tri modela haljina koja pristaju baš svakoj figuri

  • Topli dani pred nama znak su za dvije stvari - prva je proljetno čišćenje, kako doma, tako i ormara, a druga da je krajnje vrijeme da svoju proljetnu garderobu osvježimo s nekoliko modnih noviteta
  • Ako se nas pita, najbolji saveznik svake žene koja svakodnevno vodi borbe sa slaganjem stajlinga je haljina 
  • I zato smo odlučili provjeriti koje su haljine pristigle u trgovine, a odabrali smo i tri modela s kojima ne možeš pogriješiti jer savršeno pristaju baš svakoj figuri

S dolaskom proljeća modne trgovine tradicionalno se trude obogatiti ponudu novim i uzbudljivim modelima haljina, od kojih se ove sezone posebno ističu lepršave inačice laskavog kroja. Iako od 1800. godine žene u svoj ormar pospremaju i hlače, haljine će zauvijek ostati omiljeni komad odjeće iz više razloga. Sve do modernog doba nosile su se gotovo isključivo duge haljine, one do poda ili duge do gležnja, a danas dužina haljine prvenstveno ovisi o modi.

A što nam najnoviji modni trendovi sugeriraju? Odgovor su midi haljine. Midi haljine ne silaze s vrha liste najpoželjnijih komada već nekoliko uzastupnih sezona, a modni stručnjaci predviđaju im ogromnu popularnost i u narednim mjesecima.
Midi haljine omiljene su jer su udobne i nosive te u većini slučajeva kao od šale skrivaju nedostatke. No, mi smo izdvojili tri modela midi haljina koja će provjereno pristajati baš svakoj figuri. Tommy Hilfiger je predstavio novu kolekciju za aktualnu sezonu, a našu su pažnju privukle ove tri genijalne midi haljine.

 | Autor: Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger SS 2022

Košulje-haljine koje, kako im i samo ime kaže, izgledom podsjećaju na košulju, posljednjih sezona uvjerljivo dominiraju modnom scenom. Osim što laskaju svakoj figuri, idealno su rješenje u danima u kojima ne znaš što bi odjenula, lako se stiliziraju i nosive su u svim godišnjim dobima. Opcija broj dva koju ti sugeriramo za sezonu proljeće/ljeto 2022. je neizostavna midi haljina cvjetnog uzorka poput ove s potpisom Tommy Hilfiger koja se ističe u masi krupnim cvjetnim printom i izrezima na ramenima. Ukoliko voliš klasiku, naš prijedlog je pletena midi haljina asimetričnog kroja koja će jednako genijalno izgledati u kombinaciji s visokim čizmama, gležnjačama, tenisicama i sandalama.

Od prvih modela koji slave klasičan američki stil do inovativnih krojeva i logomaničnog trenda, Tommy Hilfiger u svakoj novoj kolekciji ostaje veran svom upečatljivom stilu koji nikada ne izlazi iz mode. Prepoznatljiva kombinacija crvene, bijele i plave boje, ove sezone obogaćena je pravom ljetnom fuzijom jarkih boja. Ljetni modeli ovoga puta dolaze u nijansama hibiskus crvene, mango narančaste i smaragdno zelene, koja dominira na modelima ženskih midi haljina.

 | Autor: Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger SS 2022

No, nismo zaboravili ni na muškarce. Miks elegantnog stila i urbanog streetweara glavne su karakteristike muške kolekcije, koja ove sezone svojim inovativnim dizajnom i dominantnim tonovima boje slonovače i tamnoplave daje alternativu klasičnim odijelima. Pored poslovnih i sportskih remena, male torbice koje se mogu nositi preko ramena igraju glavnu ulogu u ponudi muških modnih dodataka.

Kreativan tim Tommy Hilfiger u proljetnoj kolekciji pravi i trendi pomake kada su u pitanju krojevi. Ležernije komade koje su žene tražile u muškim modelima sada su prilagođene svima. Cijela linija jakni, hudica i majici koje potpisuje ovaj kultni američki brend gotovo da su potpuno unisex, pa je identičan dizajn prisutan i u muškoj i u ženskoj kolekciji.

 | Autor: Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger SS 2022

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovinama Tommy Hilfiger u shopping centrima Arena Zagreb, Tower centar Rijeka, Supernova Zadar i Mall of Split, kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istraži kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

Photo: Tommy Hilfiger

Komentari 0