Moda

Pronašli smo top tenisice za ljeto! Preslatke i girly, mogle bi biti prava konkurencija Gazellama

  • Iako ljeti, kada je riječ o obući, uglavnom preferiramo sandale ili natikače, s vremena na vrijeme, kada temperature malo popuste, želimo nositi tenisice
  • Tenisice koje nosimo ljeti uglavnom su načinjene od laganih materijala te su svjetlijih boja poput raznih nijansa bijele jer želimo da cijelom outfitu daju dozu prozračnosti
  • Potraga za savršenim ljetnim tenisicama trajala je dugo, ali napokon smo ih pronašli i želimo ih imati sad i odmah 
  • Pročitaj također: Platnene tenisice su proljetni must have. 15 modela koji će se uklopiti u svaki outfit

Tenisice nam ljeti baš i nisu prvi izbor obuće i uglavnom se okrećemo sandalama i natikačama. No, ponekad određene prilike od nas zahtijevaju zatvorenu obuću ili se jednostavno, nakon dugog razdoblja bosih stopala, želimo vratiti tenisicama. Tada ćemo, naravno, odabrati neke lakše i prozračnije modele u kojima nam stopalo može disati, a odluka će pasti i na neke svjetlije nijanse poput bijele ili bež koje će cijelom outfitu dati određenu lakoću. 

Takvih tenisica ima mnoštvo, ali uvijek nam je kod njih uvijek nešto nedostajalo da budu potpuno savršene pa je potraga za idealnim ljetnim tenisicama malo potrajala. No, srećom, uspjeli smo ih pronaći i u njih smo se zaljubili na prvi pogled. 

 | Autor: Instagram @alohas Instagram @alohas Foto: Instagram @alohas

 | Autor: Alohas Alohas Foto: Alohas, heklane bijele tenisice (160 eura)

Ove tenisice brenda Alohas istog su nas trena osvojile jer imaju heklane detalje koji ih čine baš slatkima i neobičnima. Dolaze u sivkasto-bež boji koja je idealna za ljetne dane jer djeluje lagano, a opet nije potpuno bijela koja se vrlo lako zaprlja. Također, njihov nas oblik te brušena koža od koje su napravljene, jako podsjećaju na planetarno popularne Adidas Gazelle koje, ove godine, nema tko nije nosio ili barem poželio imati u svojoj kolekciji. 

Alohas tenisice savršene su za brojne svakodnevne kombinacije i već ih zamišljamo s kratkim traper hlačama u bež boji te sa zanimljivim topom bez rukava. Ako ih želimo nositi u malo ozbiljnijoj verziji, na njima ćemo ostaviti obične, originalne vezice, ali ako želimo isfurati neku malo zaigraniju, girly kombinaciju, maknut ćemo originalne vezice i dodati im prozirnu vezicu od tila koja se na vrhu veže u veliku mašnu. 

 | Autor: Instagram @alohas Instagram @alohas

Cijena ovih tenisica iznosi 160 eura te dolaze u velikom rasponu brojeva, odnosno od 35 do 42. No, iako ih u svojoj kolekciji želimo imati što prije, Alohas ih trenutno nema na stanju, ali se mogu naručiti pa će biti poslane 27. ili 28. rujna kako trenutno piše na stranici. 

Photo: Instagram @alohas

Komentari 0