Moda

Pronašli smo najljepše crveno donje rublje idealno za Novu godinu

Ok, priznajemo, malo smo praznovjerne. Zlu ne trebalo - crveno donje rublje u novogodišnjoj noći navodno donosi sreću u ljubavi i naravno da smo odabrali kompletiće koje ćeš obožavati!

Možda još ne znaš koju haljinu ćeš obući za Novu godinu, ali jedno je sigurno - bez crvenog donjeg rublja ništa! Da, praznovjerne smo i ništa ne prepuštamo slučaju. Uostalom, čim nosiš seksi i lijepo donje rublje, odmah se osjećaš bolje, zar ne? Tradicija nošenja crvenog donjeg rublja za doček Nove godine seže još iz srednjeg vijeka (kada je crvena bila zabranjena jer je "zla" boja pa su je žene nosile sakrivenu ispod odjeće), a danas se smatra kako ženu koja u novogodišnjoj noći nosi crveno donje rublje čeka godina ispunjena srećom i ljubavlju. A ne žalimo se ni da budemo malo "zločeste"...

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (205 kuna), H&M (225 kuna), Stella McCartney (1055 kuna)

Ako ostavimo praznovjerje po strani, crveno donje rublje jednostavno je super seksi samo po sebi i najradije bismo ga nosile 365 dana u godini. S druge pak strane, ako ste jedna od klasičnih cura koja se drži jednostavnih crnih ili bijelih kompletića, ovo je upravo savršeno vrijeme da odabereš jedan super uzbudljivi komplet za sebe. 

Možda vas zanima 20 novogodišnjih haljina do 200 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 La Perla (1885 kuna), H&M (211 kuna), ASOS (256 kuna)

Jedan od našim omiljenih high-street brendova H&M već je predstavio cijelu blagdansku kolekciju koja vrvi savršenim blagdanskim kompletićima za Silvestrovo, a super su prihvatljive cijene! Također, ako želiš investirati u luksuzno, ali kvalitetno rublje predlažemo La Perlu - s kojom nikad nema greške. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M (200 kuna), New Look (210 kuna), H&M (211 kuna)

U svakom slučaju, pravo je vrijeme da se počastiš jednim seksi kompletom, a tko zna, možda te tvoje donje rublje inspirira i za super seksi novogodišnji outfit...

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0