Moda

Pronašli smo čizmice za manje od 5 eura! I nisu s Temua nego iz Borova. Osim cijene, imaju još jednu prednost

Borovo nas iznova oduševljava modelima cipela, ali smo poslije balerinki i sandala, prešli na čizme. Pripreme za jesensku sezonu su u jeku, a nikada ne možemo odoljeti dobrim modnim ulovima, Ipak, ovo su sve samo ne obične čizme, barem kada je u pitanju njihova, rekli bismo simbolična cijena. Naime, cijena Borovo čizama je manja od 5 eura, točnije ona iznosi 4,49 eura. Čizme su trenutno na 70% popusta, a rekli bismo da je riječ o prošlogodišnjem modelu s obzirom na to da su trenutno na sniženju. 

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo plave gležnjače

Riječ je čizmama koje su ustvari gležnjače na petu, a dolaze u tamno plavoj boji. Zbog sjajnog materijala od kojeg su izrađene, izgledaju veoma elegantno i možemo ih zamisliti i u noćnom izlasku kada ne znamo što bismo obuli, a želimo suptilan party dodatak. Ipak, kao što je navedeno na Borovo stranici, gležnjače su osjetljive na kišu (logično kad je vanjski materijal tkanina) te ih je preporučeno nositi samo kada je suho vrijeme, a održavaju se tako što se obrišu suhom krpom. 

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo plave gležnjače

Borovo čizme imaju blok petu koja će ti dati malo visine što nikada nije naodmet jer izduži figuru, a u isto vrijeme će biti dovoljno udobne te ćeš u njima moći stajati nekoliko sati. S obzirom na njihovu zaista versatilnu mogućnost kombiniranja, od dnevnih kombinacija za posao preko noćnih izlazaka, kao i cijenu od 4,49 eura, mislimo da njihova kupovina uopće nije upitna.

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo plave gležnjače

Možda vas zanima Borovo ima bajkerske čizme - ali gumene, idealne za kišno vrijeme. Visoki model je još i na popustu! Rubrika Moda Moda
Photo: Borovo

Komentari 0