Moda
sportski grudnjak

Pronašli smo 12 izvrsnih sportskih grudnjaka za najudobniji trening

  • Pogrešan sportski grudnjak može pokvariti cijelo vježbanje, stoga je važno odabrati onaj koji nam dobro pristaje 
  • Također, grudnjak možemo izabrati i prema tipu treninga za koji nam je potreban, a udobnost bi uvijek trebala biti na prvom mjestu
  • Kako bi svaki trening bio što uspješniji, donosimo izbor raznih modela sportskih grudnjaka koji nam u tome mogu pomoći!

S novom godinom mnogo se ljudi odlučuje početi s redovitim vježbanjem i treninzima, no neovisno o tome jesi li već krenula ili se tek spremaš, važan dio pripreme prije vježbanja je i odabir sportske odjeće. Tajice, tenisice i sportski grudnjak najčešći su dijelovi opreme za trening, a posebnu pažnju trebamo dati biranju dobrog modela sportskog grudnjaka, kako bi nam vježbanje bilo što udobnije.

sportski grudnjak | Autor: Instagram @khloekardashian Instagram @khloekardashian

Osim kroja i veličine, trebamo obratiti pozornost i na tip treninga za koji se spremamo te količini potpore koja nam je potrebna u sportskom grudnjaku. 

Možda vas zanima Nakon puffer jakni stigle su puffer hlače! Miu Miu, Jil Sander, Monclear... kažu da su dobar komad i za grad Rubrika Moda Moda

Svejedno vježbamo li u teretani ili studiju ili trčimo ili hodamo vani, trebat će nam sportski grudnjak koji je udoban, pruža nam potporu te je jednostavan za odijevanje, ali da i odlično izgleda u našim sportskim kombinacijama.  

sportski grudnjak | Autor: Instagram @daniolivianewman Instagram @daniolivianewman

Grudnjaci s blagom potporom bit će idealni za sportske aktivnosti poput joge, bicikliranja ili hodanja, dok će oni sa srednjom i jakom potporom biti odlična opcija za trčanje, HIIT i druge intenzivne vrste treninga. 

Udobni, pružaju potporu i lijepo izgledaju - sportski grudnjaci koje izdvajamo imaju sve navedeno!

sportski grudnjaci | Autor: H&M H&M DryMove™ sportski grudnjak s jakom potporom, (19,99 eur); sportski grudnjak sa srednjom potporom, (29,99 eur); DryMove™ sportski grudnjak sa srednjom potporom, (19,99 eur) sportski grudnjaci | Autor: Zalando Zalando Hummel, Hmlclea Seamless sportski grudnjak s blagom potporom, (sad 22,77 eur); Hummel, MT Energy Seamless sportski grudnjak s blagom potporom, (sad 21,97 eur); Under Armour, Crossback sportski grudnjak sa srednje jakom potporom, (sad 24,75 eur) sportski grudnjaci | Autor: Farfetch/Intersport Farfetch/Intersport Girlfriend Collective, Paloma sportski grudnjak, (59,00 eur); adidas, sportski grudnjak, (sad 25,22 eur); Nike, Swoosh sportski grudnjak sa srednjom potporom, (26,94 eur) sportski grudnjaci | Autor: Zalando/Farfetch/Intersport Zalando/Farfetch/Intersport Nike Performance, Indy sportski grudnjak sa srednje jakom potporom, (29,75 eur); Alo Yoga, Lavish sportski grudnjak, (sad 102,00 eur); adidas, Circuit sportski grudnjak sa srednjom potporom, (sad 19,91 eur)

Možda vas zanima Pepco ima novu odličnu Cardio Bunny kolekciju za sve ustrajne u novogodišnjoj odluci o zdravijem životu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @daniellemetz

Komentari 0