Moda

Pronašli smo 10 preslatkih proljetnih haljina po cijeni do 149,90 kuna

  • Toplo vrijeme sa sobom donosi veliki izbor ženstvenih, proljetnih haljina
  • Kako ne bi šokirala novčanik, za tebe smo izabrali one pristupačnih cijena
  • A kombiniranjem na različite načine, nosive su u gotovo sva godišnja doba

Napokon je došlo vrijeme da debele džempere zamjenimo ženstvenim haljinama. Trgovine i web shopovi vrve ponudama, a mi smo uzeli u obzir i dobrobit tvog novčanika te izdvojili 10 preslatkih haljina do 149,90 kn. Možeš ih kombinirati s gustim čarapama, gležnjačama i kožnim jaknama, a kad zatopli s tenisicama i sandalama. 

Nema boljeg načina nego započeti proljeće jarkim bojama i zanimljivim uzorcima koje možeš zaokružiti crnim gležnjačama i nekom malom crnom torbicom. Ovakve su haljine statement sam za sebe i ne treba ti previše dodataka.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Obje: Stradivarius (139,90)

Za ljubiteljice nježnih boja, Zara je pripremila ove dvije osvježavajuće haljine od kojih jednu krasi izvezeni detalj, a drugu zanimljivi raspor sa strane.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Obje: Zara (149,90 i 139,90)

Možda vas zanima 3 odlične kombinacije za odlazak na kavu u gradu Rubrika Moda Moda

Cvjetne haljine nam se iznova vraćaju već nekoliko sezona. Cvijeće je uvijek zanimljiv uzorak koji se može kombinirati na različite načine. Ovakve su haljine pogodne za cjelodnevni outfit, ali i za kakav večernji izlazak.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kn), Zara (139,90 kn)

Točkice, točkice i još malo točkica. Ovaj je uzorak već preplavio trgovine i možeš ga pronaći na raznim odjevnim predmetima. Mangova strukirana haljina je idealna za poslovni outfit, a Zarina bi u kombinaciji s gležnjačama i kožnom jaknom mogla biti dobitna kombinacija za opušteni izlazak u grad.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (99,90) i Zara (119,90)

 

Možda vas zanima Je li stvarno teško raditi s prijateljicom? Rubrika Život Život

Ukoliko voliš odjeću prugastog uzorka, pronašli smo jednu udobnu Zarinu haljinu u kojoj možeš ispijati kave i u proljeće i na ljeto. S druge strane, haljina na preklop s nekim zanimljivim čizmama ti može poslužiti kao outfit za dane kada nemaš previše inspiracije, a opet želiš izgledati sređeno. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (149,90 kn) i Mango (99,90)

Proljeće je idealno vrijeme za eksperimentiranje s različitim dužinama, uzorcima, krojevima. Novac koji investiraš u proljetnu haljinu će ti se vratiti višestruko jer ćeš ju na različite načine moći kombinirati u gotovo sva godišnja doba

via GIPHY

Photo: Instagram/@juliahengel

Komentari 0