Moda

Pronašle smo tri topla, a chic outfita za zimske dane!

  • Zima je i naravno želiš da ti bude toplo, a da pritom i lijepo izgledaš?
  • Sve smo se suočile s tim problemom, i zato ti donosimo ti rješenja za hladne zimske dane
  • Pronašle smo kombinacije koje možeš nositi i kad krenu velike hladnoće i to u casual, sportskoj i elegantnoj verziji

Ne znaš što obući kad je vani veliki minus? Naravno, treba ti nešto toplo, a ujedno i estetski privlačno! Među debelim jaknama i glomaznim čizmama teško je pronaći ono što bi imalo savršen omjer.

Još kad dodamo posebne prigode i želju da u šetnji zablistamo što je više moguće - muci nema kraja. Osim toga, čizme za snijeg nisu baš privlačne. Ili ipak? Pronašle smo jedne u koje smo se zaljubile, a osim toga ti donosimo i nekoliko kombinacija za hladne dane i to naravno, u casual, sportskoj i posebno elegantnoj verziji!

1. Casual 

Za svakodnevne situacije, izlaske i šetnje odaberi neizostavne traperice, ali u kombinaciji s toplim čizmicama za snijeg. Uz kapu i elegantnu pernatu jaknu bit će toplo i izgledat ćeš skroz chic! Kombinacija bijele i crne boje bezvremenska je, a dovoljan je tek jedan zanimljiv uzorak na kapici koji će podići cijeli outfit. Više komada možeš pronaći na Answearu, no upozoravamo te - mi smo jedva odlučile.

 | Autor: Answear Answear S lijeva na desno: Boss - Pamučna majica (Answear - 589.90 kn), Pinko - Kapa (Answear - 411.90 kn), Pepe Jeans - Traperice Violet (Answear - 496.90 kn), Inuikii - Kožne čizme za snijeg (Answear - 2369.00 kn), Tommy Jeans - Jakna (Answear - 1359.00 kn)

2. Sport

Sportski dani ne trebaju, i ne smiju biti iza tebe i rezervirani samo za toplije dane. Uskoči u omiljene visoke tenisice i tople trenirke, zaogrni se jaknom i ne zaboravi kapu. Pronašle smo komade uz koje ćeš moći prošetati čak i špicom! Neutralne boje i nijansa plave idealne su sportsku eleganciju i brzinsko premiještanje sa sportske staze na gradske ulice i u omiljeni kafić. 

 | Autor: Answear Answear S lijeva na desno: Guess - Majica O1GA29.KAMN2 (Answear - 409.90 kn), Sisley - Kapa s dodatkom vune (Answear - 123.90 kn), adidas Originals - Hlače (359.90 kn), adidas Performance - Cipele Terrex Hikster Mid (Answear - 1249.00 kn), Tommy Hilfiger - Pernata jakna (Answear - 1869.00 kn) 3. Elegancija

Ako ne znaš što iskombinirati za izlazak ili možda večernju šetnju gradom za vrijeme adventskih događanja, pronašle smo savršenu kombinaciju!

Možda vas zanima Za svaku figuru: Pronašli smo komade u kojima ćeš izgledati super sređeno Rubrika Moda Moda

Jakna koja podiže svaki outfit uz široke hlače i visoke pete pun je pogodak, osobito ako joj dodaš i zanimljivu torbicu i bluzu u trendi boji! I spremna si za šetnju gradom, ali i kasniji odlazak na večeru. Za još kombinacija posjeti Answear gdje te čeka zbilja pregršt trendi komada!

 | Autor: Answear Answear S lijeva na desno: Pinko - Kožna torbica (Answear - 1919.00 kn), Patrizia Pepe - Hlače (Answear - 1099.00 kn), Sisley - Majica (Answear - 376.90 kn), Liu Jo - Kožne cipele iznad gležnja (Answear - 1129.00 kn), Elisabetta Franchi - Jakna (Answear - 4819.00 kn),

Photo: Shutterstock

Komentari 0