Moda

Pronašle smo slične modele haljine koja je osvojila blogerice

Sudeći prema fotografijama s Instagrama, ova chic haljina privukla je pažnju brojnih modnih insajderica i pritom pokupila titulu 'must have' komada za ljeto

Svake sezone u mnoštvu šarolikih outfita istaknu se i neki 'it' komadi koji redom osvajaju brojne zaljubljenice u modu i vladaju aktualnom sezonom. Ovoga puta riječ je o bijeloj haljini midi dužine i golih ramena obogaćenoj volanom i dugmićima koji se protežu duž cijele prednje strane. Haljinu potpisuje najpopularniji engleski modni brend Next, a u prodaji se nalazi po cijeni od 38 funti ili oko 320 kuna. 

Brojne modne blogerice nisu odoljele jednostavnosti i praktičnosti ove ljetne haljine koja se lako uklapa u različite stajlinge, a to su nam i dokazale fotografijama na svojim Instagram profilima. Modne insajderice haljinu su uglavnom kombinirale uz trendi pletene torbe koje su ove sezone neizostavni modni dodatak. 

 

A post shared by Amy Bell (@little_magpie1) on

 

A post shared by Tully Smyth (@tee_smyth) on

Možda vas zanima I Sonja Kovač obožava ovu mega popularnu haljinu! Rubrika Moda Moda

Kako na našem tržištu ovaj brend još uvijek nije dostupan, odlučile smo zaviriti u aktualnu ponudu high street dućana i pronaći slične modele ove haljine. Odlične primjerke našli smo u novoj kolekciji omiljene nam Zare, a osvojili su nas i zanimljivi modeli iz Manga, H&M-a i Pull & Beara. Svima njima zajedničko je to što neodoljivo podsjećaju na popularnu haljinu britanskog brenda

Osim na bijele modele, naš izbor pao je i na trendi žute, crvene i plave nijanse koje odlično pristaju ovom modelu haljine. Otkrij ih u nastavku i odaberi svog favorita.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Zara (299,90 kuna) i Zara (229,90 kuna)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: H&M (294,70 kuna) i Mango (349,90 kuna)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Mango (249,90 kuna) i Pull & Bear (179,90 kuna)

Svoju omiljenu midi haljinu s volanom ne zaboravi upotpuniti trendi modnim dodacima. Pritom imaj na umu da s pletenom torbom definitivno nećeš pogriješiti.

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0