Moda

I Sonja Kovač obožava ovu mega popularnu haljinu!

Super trendi uzorak potpuno je zavladao sezonom proljeće-ljeto, a ako si u potrazi za jednom točkastom haljinom - imamo i nekoliko prijedloga...

Točkice su ove sezone zavladale našim ormarima, kombinacijama, srcima,... Gdje god se okrenemo vidimo - točkice! Situacija je potpuno ista i na Instagramu. Baš nas je danas, naša poznata modna blogerica i Instagram Influencerica Sonja Kovač ponovno uvjerila koliko točkice fenomenalno funkcioniraju u svakoj varijanti. Na svojem je službenom profilu objavila fotografiju u preslatkoj crvenoj točkastoj haljini - i odmah nas oduševila! 

Još bi te više mogla obradovati vijest da smo ovu Sonjinu haljinu pronašli na popularnoj online shopping stranici SheIn i da košta samo 135 kuna!

Možda vas zanima Izabel pokazala kako nosi Zarinu suknju za 199 kuna! Rubrika Moda Moda

Prije nekoliko je dana i model Emily Ratajkowski viđena u mega popularnoj točkastoj haljini brenda Topshop, za kojom su sve trendseterice potpuno poludjele! Midi dužina i klasičan crno-bijeli print razlog su zašto je ova haljina skupila toliko fanova diljem svijeta. I ne pretjerujemo kad to kažemo jer je na Topshopovoj online stranici rasprodana već mjesec dana...

 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Gomilu točkastih komada pronašli smo i u svim našim omiljenim high-street trgovinama, a osim na haljinama točkice apsolutno savršeno funkcioniraju i na hlačama, suknjama, kombinezonima pa čak i - torbicama! 

Točkice su jedan od onih uzoraka koji apsolutno uvijek izgleda moderno i trendi, a bez obzira na boje, odnosno kombinacije boja koje odabereš, uvijek funkcioniraju. I za dnevni i za večernji look, ovi su komadi uvijek upečatljivi i fora. U moru izbora, praktički nam je nemoguće odabrati favorite, ali jedna klasična točkasta haljina stvarno zaslužuje mjesto u svakom ženskom ormaru.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M haljina (225 kuna), Zara hlače (230 kuna), Stradivarius kombinezon (280 kuna)

Također, ako se ove sezone osjećaš dovoljno hrabro za poigravanje ovim uzorkom, zašto ne odabrati jedne statement hlače s točkicama? 

Photo: Instagram

Komentari 0