Moda

Izabel pokazala kako nosi Zarinu suknju za 199 kuna!

Genijalna high-street suknja ima velik broj obožavateljica na društvenim mrežama, a sada ju je ponosno prošetala i ova domaća trendseterica

Visoki struk. Midi dužina. Točkice. Pa da smo mogli odabrati suknju koji je veći trend hit od ovoga, ne znamo bi li uspjeli? Zarina midi suknja s porubom od čipke već neko vrijeme na društvenim mrežama ima velik broj poklonica, ali kada smo vidjeli da ju nosi Izabel Kovačić, jedna od najstajliš Hrvatica - odmah smo znali da je vrijedna pažnje!

Kada je na Instagramu objavila fotku iz Marakeša odmah nam je u oko upala njezina točkasta suknja. Ova je suknja dostupna u Zarinim trgovinama i službenoj online trgovini, a košta svega 199 kuna. Midi je dužine, što ju čini savršenom za sve prilike i događanja, a visoki struk s patentnim zatvaračem sa strane savršeno će naglasiti oblik ženske figure. 

 | Autor: Zara Zara Midi suknja s porubom od čipke, 199 kuna

Mega popularni trend točkastog printa izgleda još bolje u kombinaciji s čipkom (u ovom slučaju na porubu suknje), a lijepa Izabel ovaj je trendi komad iskombinirala s jednostavnom bijelom košuljom pravokutnog izreza. Na cijelu kombinaciju dodala je i remen na struk, čime je dodatno naglasila ovaj dio tijela te ležerno prebacila Louis Vuitton torbicu preko ramena.  

Photo: Instagram

Komentari 0