Moda

Pronašle smo nevjerojatne high-street "kopije" dizajnerskih komada

Pronašli smo genijalne high-street komade koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerske... Naravno da u razlike u cijeni ogromne, a ako ćemo biti skroz iskreni, na većini njih nikad ne bismo ni primijetile razliku!

Nije tajna da se naše omiljene high-street trgovine u izradi dizajna jako inspiriraju luksuznim brendovima. Ponekad scrollajući po online trgovinama naiđemo na komade koji nam se jaaako čine poznati, ako nas razumiješ... Za nas je to i više nego odlična vijest jer na ovaj način možemo dobiti model torbe, cipela, kaputa ili haljine kakav nam se jako sviđa, ali puno povoljnije i puno lakše. Pronašle smo 10 super high-street ulova koji (ako smijemo reći!) neodoljivo podsjećaju na luksuzne i puno skuplje popularne dizajnerske komade. 

Možda vas zanima Proljeće 2019. obilježiti će jedna posebna torbica Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Gianvito Rossi (9.000 kuna) i Zara (899 kuna)

Visoke čizme su u aktualnoj sezoni svakako bile model koji smo najviše nosile, najviše tražile i najviše kupovale. Izgledaju odlično u svim kombinacijama i pristaju svačijem modnom stilu. Odlične su za dnevne, ali i večernje kombinacije! Ovakav model čizama još je prošle godine predstavila Victoria Beckham, a ove sezone i miljenik brojnih modernih djevojaka Gianvito Rossi. Jedina mana im je cijena... Međutim, nećeš vjerovati koliko sličan model smo pronašle u Zari za 899 kuna! Savršene su. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (299 kuna) i Wandler (5.500 kuna)

Wandlerova luksuzna torbica svakako je obilježila jesensku sezonu iza nas, a brend se istaknuo kao novi veliki favorit modnih blogerica i trendseterica diljem svijeta. Nevjerojatno sličan model pronašle smo u novoj kolekciji Zare i to u dvije veličine i dvije nijanse! Draža nam je ova neutralna smeđa, ali i bordo varijanta jednako je cool. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M (445 kuna) i Chloe (16.300 kuna)

Ovakav model haljine već je neko vrijeme najtraženiji na tržištu. Midi ili maksi model dugih rukava najčešće dolazi u ludim printevima i cvjetnim uzorcima, a iskreno - razliku u ova dva modela gotovo da i ne primjećujemo. I tako se dobro kombinira uz čizme...

 | Autor: miss7 miss7 Zara (799 kuna) i Givenchy (8.200 kuna)

Čizme na vezanje još su jedan ovogodišnji hit koji je ustvari prvi započeo Louis Vuitton. Njihove glomazne čizme na petu prekrivene prepoznatljivim LV logom krajem godine sve smo češće primjećivali na omiljenim Insta djevojkama i modnim blogericama, a uskoro su počele pristizati i u jednostavnijim, jednobojnim varijantama. Zara također ima jedan model koji jaaako sliči svojem skupocjenom originalu, prema tome - ako ti se sviđa, znaš gdje ga potražiti...

 | Autor: miss7 miss7 L'Agence (1.900 kuna) i H&M (220 kuna)

Kožnate hlače nose se više nego ikada, ali čini nam se da su jako popularne i u svim našim omiljenim high-street trgovinama. H&M-ov skinny model izgleda super luksuzno iako se radi o imitaciji kože, a što god uz njih odjenula - ostaviti ćeš dojam djevojke koja se voli igrati s modom i trendovima. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (449 kuna) i Chloe (6.300 kuna)

Čini nam se kako posljednjih 365 dana samo slušamo o zmijskom uzorku, dok su čizme ovog printa apsolutne vladarice modne scene. Chloe je ove sezone izbacio mega trendi model ovog uzorka, ali ni Zara nije zaostala! Osim nijanse, u stvari i ne vidimo neku veću razliku u njima...

Možda vas zanima Odabrale smo sve najbolje haljine iz Manga do 100 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Mango (799 kuna) i Brunello Cucinelli (17.750 kuna)

Samo pogledaj razliku u cijeni ovog blejzera... U proljeće 2019. nosit ćemo svijetle blejzere od pamuka, samta i krepa. Upravo su ovakvi modeli vladali modnim pistama za sezonu proljeće/ljeto 2019., a Mango je u svojoj aktualnoj kolekciji već predstavio sličan model. Obožavamo ga!

 | Autor: miss7 miss7 Zara (299 kuna) i Gianvito Rossi (5.310 kuna)

Već smo ranije rekli - životinjski uzorci vladaju! U proljeće očekuj puno štikli i sandala leopard printa, a mi smo već pronašle jedan high-street model koji jedva čekamo prošetati. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M (185 kuna) i Agolde (1.700 kuna)

Ova nam je usporedba jako zanimljiva zbog razlike u cijeni... Model jednak. Boja jednaka. Ako tražiš model mom jeans traperica, H&M na svojim policama skriva jako puno genijalnih ulova! Za dobar stil ti ne treba puno novaca, a ni dizajnera...

Photo: Thinkstock/Miss7

Komentari 0