Moda

U C&A smo pronašle genijalne komade i totalno snižene - sve do 149 kuna!

Treći krug sniženja nam se ozbiljno približava, a većina trgovina je svoje kolekcije snizila i do 70%. Provjerili smo ponudu u C&A trgovinama i oduševili se!

Nema sretnije osobe od one koja na sniženjima ulovi fenomenalne komade odjeće prilagođene svom stilu, i to još po super cijeni. Povoljne cijene su i inače odlika C&A trgovina, a kada se njihov asortiman snizi za 70%, znamo da je riječ o super, super povoljnim komadima. Procheckirali smo ponudu i pronašle neke fantastične komade.

Možda vas zanima Kako uštedjeti, a ničega se ne odreći u 2019. godini? Rubrika Life&style Life&style

Na sniženju je najbolje uloviti dobru jaknu, kaput ili blejzer. Ovaj C&A mekani kaputić nas je oduševio i bojom i dužinom i mekoćom. Jedan karirani sako uvijek je dobro imati u ormaru, a ove sezone su se popularizirale duže veste po uzoru na kaput.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 S lijeva na desno: Smeđa bundica 99 kn, sivi blezjer 140 kn, pleteni blejzer 140 kn

Naravno, haljine i bluze nam nikad nisu na odmet. Klasičarke će doći na svoje crnim končanim haljinama, dok će trendseterice i po zimi nositi cvijeće. Neodoljive su nam i bluze s mašnom oko vrata, i bijela i s ovosezonskim IT uzrokom - leopardom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Cvjetna haljina 89, leopard bluza 89 kn, bijela bluza140 kn, crna haljina 140 kn

Topla vestica ili sportski sweatshirt? Ponekad je dosta teško odlučiti, pa ti savjetujemo da na sniženju uloviš oba komada. Detalji prugica duginih boja nam izgledaju fantastično.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Siva vesta duginih boja 45 kn, ružičasta vesta 50 kn, tirkizna vesta 45 kn, plavi sweatshirt 66 kn

I za kraj, kakvo bi to bilo sniženje na kojem ne bismo pronašle par dobrih hlača? C&A ima nekoliko trendovskih modela traperica, no nama su najviše za oko zapele hlače na vezanje i hlače vrlo širokih nogavica. Izgledaju odlično!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

S lijeva na desno: Sive palazzo hlače 89 kn, traperice121 kn, crne palazzo hlače 51 kn, sive uske hlače 140 kn

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0