Moda

Pronađi svoj ljetni trend - po horoskopskom znaku

Jedan horskopski znak - jedan modni trend. Pronađi komad koji ćeš obožavati ove sezone!

U proljeću već neko vrijeme uživamo, a ljeto nam kuca na vrata. To je izvrstan povod da vidimo što će ove sezone biti idealno za koji horoskopski znak. 12 znakova, 12 trendova. Pogledaj naše galerije i vidi kakve ti komade nudimo za ovu sezonu...

1. OVAN

Slamnati šeširi

Kako ovim znakom vlada glava, slamnati bež šeširi dati će dodatnu notu tvojoj pojavnosti. Bio šešir velik i upečatljiv ili pak nešto manjeg oboda, ovo ljeto ne možeš s njim pogriješiti. 

2. BIK

Otvorena ramena

Mnogima su tvoja ramena poslužila za plakanje, pa zašto ih onda ne bi i istaknula sa nekoliko strateških proreza. Od topa do haljine, razmišljaj o tome kao  savršenosti s obratom.

 

 


3. BLIZANCI

Spektar duginih boja

Nije neka tajna da se tvoj horoskopski znak ''bori'' s odlukama, pa zašto se onda odlučiti za samo jednu boju!? Zahvaljujući ovome možeš, na primjer, kombinirati boje od svjetlucavo crvene do jarko ljubičaste.

4. RAK

Guma u detaljima

Opasan je svijet za osjetljive Rakove, pa koriste odjeću kao dodatnu zaštitu. Ali svejedno želiš biti viđena i primjećena. Sa šarenim gumenim komadima tvoja osjetljiva duša će biti zaštićena. 

 

 

5. LAV

Resice

Kao neustrašivi horoskopski znak, Lavovi vole pomicati granice mode. Tako s resicama od glave do pete ne možeš proći nezamijećeno. A ujedno i odaješ dojam kao da si stigla s kakve hollywoodske zabave. 

6. DJEVICA

Bijeli top

Svježe basic stvari nikad nisu dosadne kada Djevice stave na njih stave svoj potpis. Bilo da odjeneš bijeli top ispod cvjetne haljine ili ga iskombiniraš sa širokim hlačama, ovaj klasični komad ističe tvoju ljubav za jednostvanom elegancijom.

 


7. VAGA

Crveno i ružičasto

S romantičnom Venerom kao  galaktičkom učiteljicom, Vagama je Valentinovo svih 365 dana. Ove sezone stil se uhvatio za tvoju vibru spojivši crvenu i ružičastu iako je Valentinovo daleko iza nas. 

8. ŠKORPION

Sunčane naočale

Sunce sja i s njim nam stiže i ono najbolje. Tvoj užareni znak neće trebati izliku kako bi nosio svoj najdraži modni dodatak, crne naočale. Zaigraj se i pokaži svoju tajanstvenu privlačnost. Odaj počast 90-ima s oštrim, strukturnim okvirom.

 

9. STRIJELAC

Boja lavande

Ljubičasta boja je boja ovog horoskopskog znaka. Ove sezone Strijelac će naći blažu nijansu, boje lavande. Nijanse mogu ići sve od lila pa do pastelne. Uopće nije upitno da ćeš zasjati u svojoj boji.

10. JARAC

Bijelo odijelo

Kada definiramo Jarca govorimo o ambicioznom znaku. Tako i tvoj ormar vapi za moćnim odijelima. Ove sezone pokazat ćeš svoju figuru u očaravajućem bijelom sakou i širokim bijelim hlačama.

 

 

11. VODENJAK

Traper kompleti

Originalno i opuštajuće, tako to radi Vodenjak. Kako ovaj znak može ''živjeti'' u traperu, ovo je za tebe idealna kombinacija. Vodenjak ide u svemu ''dublje'', od osobnih korijena pa sve do omiljene nijanse plave boje.

12. RIBE

Romantični nabori

Ribe su poznate kao sanjari koji vladaju područjem gdje se nalaze sirene, vile i anđeli. Kao vodeni znak, ti si emocionalna, intuitivna i voliš kad stvari idu svojim tokom. Pozovi svoju unutarnju morsku sirenu i uživaj u naborima.

Photo: None

Komentari 0