Moda
ulična moda

Prolaznica u Zadru odlično nosi traper na traper trend, a kombinirala ga je s upečatljivim dodacima

Kombinacija traper komada s onima od jednakog materijala ponovno je jako u trendu ovog proljeća, a traper na traper outfite tako sve više viđamo i na gradskim ulicama u odličnim street style outfitima modno osviještenih prolaznica. Traper na traper možemo kombinirati na mnoštvo načina, od spajanja različitih boja trapera, kombiniranja sličnih ili kontrastnih silueta komada od trapera. 

ulična moda | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

ulična moda Možda vas zanima Barbiecore u Zadru: prolaznica je za sunčani dan odabrala roza komade s torbicom poznatog brenda Rubrika Moda Moda

Jednu od varijanti traper na traper trenda u Zadru je prošetala prolaznica u jednostavnoj traper na traper kombinaciji u kojoj je spojila kratku traper jaknu cropped siluete s dužom suknjom od trapera midi duljine. Ispod jakne nazirao se jednostavan kukičani top u krem nijansi, a outfitu su svakako podigle visoke čizme od brušene kože u raskošnoj bordo nijansi te mala torbica zanimljivog zmijskog uzorka u svijetlim nijansama bež, zelene, žute, plave i sive uz dodatak ukrasnog lanca. 

Jednostavan trendi styling idealan je za hladnije proljetne dane, a mi smo u nastavku izdvojile nekoliko modela traper suknji midi i maksi duljine koje možemo uklopiti u slične outfite!

traper suknja | Autor: Zara Zara midi suknja od trapera, (29,95 eur) traper suknja | Autor: Zara Zara midi suknja od trapera, (25,95 eur) traper suknja | Autor: s.Oliver s.Oliver traper suknja visokog struka, (sad 38,99 eur) traper suknja | Autor: Zalando Zalando Alice + Olivia, suknja A kroja, (398,04 eur) traper suknja | Autor: Zalando Zalando Mango, suknja od trapera, (45,99 eur)

ulična moda Možda vas zanima Vibrantan komplet ove prolaznice u centru Zagreba savršen je za sunčane proljetne dane Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0