Moda
ulična moda kaput

Prolaznica nosi sjajan kaput s animal printom, pronašli smo i divne modele od eko-krzna u našim trgovinama!

  • Animal print jedan je od onih koji se uvijek ističe, a posebno kad izaberemo komad s ovim uzorkom i kombiniramo ga s ostatkom outfita u neutralnim bojama i minimalističkog dizajna
  • Upravo se za tu kombinaciju odlučila prolaznica u Zagrebu, u čijem smo outfitu prvo zapazili dugačak kaput sa zebrastim uzorkom
  • Iako od animal printeva najčešće viđamo leopard uzorka, ovaj crno-bijeli zebrasti pravo je zimsko osvježenje!

Statement kaput za zimske mjesece mudar je modni odabir koji će biti u središtu svakog našeg outfita te ga stoga uvijek možemo kombinirati i s jednostavnijim i minimalističkim komadima ili ga pak uklopiti u styling s raznim drugim uzorcima, ako volimo takve modne kombinacije.

Kaputi od umjetnog krzna ove su sezone posebno popularan komad, s favoritima iz high street brendova poput Zare i Manga koji su već neko vrijeme rasprodani, a među trežene modele ubrajaju se i oni s animal printom.

ulična moda kaput | Autor: Pixsell/Josip Mikačić Pixsell/Josip Mikačić Foto: Pixsell/Josip Mikačić, ulična moda

Prolaznica u Zagrebu svoj je kaput sa zebrastim uzorkom u crno-bijeloj varijanti odlučila kombinirati s jednostavnijim jednobojnim komadima u ostatku outfita, poput smeđeg pulovera s blago povišenim ovratnikom, crnih uskih traperica te crnih chunky čizama na vezanje. Zebrasti animal print na dugačkom kaputu oversize kroja tako je bio u prvom planu!

U nastavku izdvajamo još nekoliko kaputa s efektnim animal printom!

kaput od umjetnog krzna s animal printom | Autor: Asos Asos Foto: Asos, ASOS LUXE kaput od umjetnog krzna sa zebra printom (sad 85,00 eura) kaput od umjetnog krzna s animal printom | Autor: ASOS ASOS Foto: Asos, QED London kaput od umjetnog krzna s animal printom (sad 62,50 eura) kaput od umjetnog krzna s animal printom | Autor: Asos Asos Foto: Asos, Helena Berman kaput od umjetnog krzna s leopard uzorkom (sad 85,50 eura) kaput od umjetnog krzna s animal printom | Autor: Asos Asos Foto: Asos. Violet Romance kaput od umjetnog krzna s animal printom (sad 69,00 eura) kaput od umjetnog krzna s animal printom | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Michael Michael Kors, kaput od umjetnog krzna (sad 357,95 eura) kaput od umjetnog krzna s animal printom | Autor: jakke.co.uk jakke.co.uk Foto: jakke.co.uk, kaput od umjetnog krzna s animal printom (516,00 eura)

kaput u boji devine dlake Možda vas zanima Kaput u boji devine dlake klasik je koji nam nikad neće dosaditi - donosimo 9 prekrasnih modela Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Josip Mikačić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jjjoooojjjjjj užassss