Moda
Prolaznica centrom Zagreba odlučila se na zanimljivu torbicu

Prolaznica nosi brendiranu torbicu za kojom su svi poludjeli prije tri godine

  • Prije nego što uskočimo u tople kapute i zakopčamo se do grla, lijepo jesensko vrijeme dopustilo nam je da prošetamo neke od svojih ponajboljih krpica
  • Centar Zagreba tako je pun prolaznica u izvrsnim i opuštenim jesenskim kombinacijama
  • Jedna nam je zapela za oko i to zbog modnog dodatka koje odabrala, a koji ima prilično zanimljivu priču

Pletena odjeća ili ona laganija koju nosimo u slojevima, nakit koji se još uvijek lijepo ističe uz outfite, sunčane naočale, predivne jesenske boje noktiju i svježe frizure nakon ljetnog perioda – sve su to imale prilike pokazati prolaznice centrom Zagreba

Možda vas zanima Zaljubili smo se u torbice domaćeg brenda i popričali s dvije Šokice koje ih stvaraju Rubrika Moda Moda

Pogled nam se zadržao na djevojci koja je za svoju šetnju izabrala udobnu bež pletenu haljinu dugih rukava koju je ukrasila tek parom  glomaznih zlatnih narukvica. Opuštenu notu dodala je svojom raspuštenom blago valovitom kosom i sunčanim naočalama.

Prolaznica centrom Zagreba odlučila se na zanimljivu torbicu | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica centrom Zagreba odlučila se na zanimljivu torbicu

No, ljubiteljicama mode, vjerujemo, najviše je pozornosti privukla njezina ručna prozirna torbica zanimljive pozadine, a kojoj društvene mreže nisu prestajale brujati prije tri godine. 

Ovakav stajling može složiti samo Sonja, a minijaturna torbica za 3000 kuna je neizostavna

Torbica Hermes ima zanimljiv natpis | Autor: Pixsell Pixsell Torbica Hermes ima zanimljiv natpis

Naime, riječ je o torbici od vinila s natpisom "voyage au pay des merveilles" ('putovanje u zemlju čudesa'), a koji potpisuje modni brand Hermés. ‘Voyager’ torbica zapravo je napravljena kao izložbeni primjerak 1997. i 1998. kada je Hermés obilježavao 160 godina postojanja.

Originalno su stavljene u prodaju samo u dućanima u Japanu i podijeljene su VIP posjetiteljima izložbe, a kasnije su viđene u vlasništvu glazbenih zvijezda poput Rite Ore i Ariane Grande. Pravi modni procvat doživjele su 2018. godini, a na Instagramu vjerojatno si i ti uočila pokoji vješto iskombiniran primjerak. 

Cijena ove torbice doseže i tisuće kuna na internetskoj prodaji, međutim, postoje gotovo identične torbice po puno prihvatljivijim cijenama koje su lansirali high street brendovi. Tko uloži malo truda može si nabaviti ‘Voyager’ torbicu i po 50-ak eura (oko 375 kuna) i to u različitim bojama. 

Moramo priznati kako je prolaznici ova dojmljiva ‘Voyager torbica’ izvrsno poslužila kao modni akcent za dobar jesenski styling.

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    koji kičeraj