Moda

Prolaznica je elegantnu kombinaciju upotpunila seksi čarapama i postigla pun pogodak

  • Da je upečatljiv stajling moguće sastaviti i uz pomoć naizgled "običnih" modnih komada sjajno nam je pokazala prolaznica iz Zadra
  • Ona se odlučila elegantnu kombinaciju kojoj je dodala dašak seksipila
  • Izabrala je crno-zelenu kombinaciju koju je spojila s modnim dodacima u odgovarajućoj nijansi

Prolaznica iz Zadra našu je pozornost uspješno privukla naizgled jednostavnom modnom kombinacijom koja je sjajno potvrdila kako je lako postići vrlo ženstven stajling te da za efektnu kombinaciju nisu nužno potrebni osebujni modni komadi. Svoju jednostvnu i damsku kombinaciju podigla je i učinila seksipilnom dodajući samo jedan komad, čarape iznad koljena.

Možda vas zanima Najlonke s uzorkom su veliki hit. Odabrale su ih brojne prolaznice i nisu pogriješile Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić

Osnovu njezine modne kombinacije činio je zeleni kaput s ovratnikom i džepovima, a ispod njega je odabrala jednostavnu crnu dolčevitu. Dolčevitu je spojila s kratkom sivom minicom, a jednim komadom doprinijela je seksepilnom izgledu. Nosila je crne čarape iznad koljena sa efektnom prozirnom linijom i satenskim detaljima.

Ne znamo jesu li sestre, ali ove dvije dame su modne blizanke. Odjenule su se isto

Prolaznica se odlučila na model kraćih crnih gležnjača na debelu petu, modelu čija popularnost ne blijedi već godinama. Predstavljeni stajling uspješno pomiruje smione komade s klasično elegantnom kombinacijom.

Možda vas zanima Ovako se to radi: par upadljivih čizama ove prolaznice bio je magnet za poglede Rubrika Moda Moda

Našli su se tu i modni dodatci u odgovarajućoj nijansi, uključujući zelenu torbicu koju prolaznica nosi preko tijela i crnim sunčanim naočalama. Također, cjelokupni stajling upotpunjen je i decentnim detaljima, zlatnom ogrlicom s privjeskom koja se odlično ističe na crnoj dolčeviti i prstenom, praktičnim dodatcima modernog izgleda. 

Photo: Pixsell/Šime Zelić

Komentari 0