Moda

Ovako se to radi: par upadljivih čizama ove prolaznice bio je magnet za poglede

  • Zgodna brineta krala je poglede na špici kombinacijom u kojoj su dominrale čizme zmijskog uzorka u upadljivoj boji
  • Čizme životinjskog uzorka svijetlo plave boje odjenula je uz intenzivno plavi kaput. Kako ti se sviđa?
  • Čizme animal printa nose se već dvije godine, a nekoliko pari smo izdvojili iz ponude u trgovinama

Uvijek se očekuje da će se u ovo doba godine sigurno pojaviti životinjski print. Od printa kravljeg motiva (da, stvarno) do zebre, postoji toliko mnogo uzoraka koji djevojke obožavaju kada je riječ o njihovoj obući. Sada kad je sezona čizama u punom jeku i čizme sa životinjskim printom imaju odobrenje influencera, vrijeme je da to uzmemo u obzir. Ne postoji ispravan ili pogrešan način kako ih nositi, iako s kombinacijom poput ove koju je odabrala prolaznica sigurno nećeš pogriješiti. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Zgodna brineta ukrala je sve poglede na špici samouvjerenom kombinacijom čija kruna su bile visoke čizme životinjskog printa. Iskombinirala ih je s crnom suknjom i bijelim puloverom. Elegantno krojen kaput do koljena u kraljevsko plavoj boji upotpunila je crnom torbicom sa zlatnim lancem. Prolaznica je ovoj dojmljivoj kombinaciji dodala i crnu šilt kapu te sunčane naočale.

Sonja Kovač pobrala tonu pogleda u tirkiznim čizmama pa upitala: "Je li to zato što se ljudima sviđaju ili zato što su im too much?" Možda vas zanima Sonja Kovač pobrala hrpu pogleda u tirkiznim čizmama: "Je li to zato što se ljudima sviđaju ili su im too much?" Rubrika Stars Stars

 | Autor: Pixsell Pixsell

Prolaznica je odabrala damski stajling i Gucci čizme s upadljivim logom

Ovakve čizme možeš nositi sa samopouzdanjem, a i jedan su od onih parova koje kupiš sada i nosiš zauvijek. U našim trgovinama možeš pronaći nekoliko modela ovisno o printu koji te nejviše opisuje i vrijeme je za šetnju divljom stranom.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Primjeri: Zara (1.199,90 kn), Twinset (oko 1.000 kn), Zara (1.299,90 kn)

Možda vas zanima 'Ružne' čizme su uvijek dobro kotirale kod naših žena. Hrvatice bi se mogle zaljubiti i u ovaj popularni brend Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0