Moda

Profinjene kako to Mango zna, otkvačene u Balenciaga stilu - zaljubili smo se u ove hlače!

  • Jako se razveselimo kad naletimo na draguljčić u high streeetu poput ovih hlača
  • Svakodnevne, vrlo nosive i bež boje jedan su od stupova proljetnog odijevanja, a opet tako posebne, izdvajaju se od svih drugih bež hlača (koje su, usput rečeno, preplavile trgovine)
  • Detalj na nogavicama čini ih drukčijima, čak nas je podsjetio na Balenciagine modne egzibicije
  • Pročitaj također: Bež elegantna pelerina iz Manga idealna je za podići svaki, pa i i najsvečaniji outfit

U potrazi za bež hlačama koje su postale neizostavan dio proljetne garderobe, njezin stup čak kad govorimo o hlačama, i komad koji može zamijeniti traperice u brojnim kombinacijama, naletjeli smo na ovaj doista originalan model. Pomno krojene, posebno u gornjem dijelu, oko struka koji ima naglašenu pasicu, omčice za remen i ušitke što odaje malo veći krojački trud. Po dva ušitka (dvije faldice, da se izrazimo i neknjiževno) sa svake strane dodatno im daju na eleganciji. 

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; pamučne hlače s ušicima (69,99 eura)

Trendovskim hlače čini bež boja koja je prava vladarica ove sezone, unatoč hvalospjevima trendu crvene ili baby blue boje, i vrlo široke nogavice. Jesi li primijetila već modele s ekstremno širokim nogavicama, tako da hlače izgledaju poput raskošnih maksi suknji? Naravno, pokrivaju i segment ekstremno dugih nogavica kakve već godinama nosi Victoria Beckham.

Posebnim ih čini detalj lažnih podvrnutih nogavica, prenaglašen, ekstremno širok, upadljiv, s vidljivim šavovima poruba... Nekima će biti genijalan (nama!), neke će odbiti. U tom su nas segmentu podsjetile na Balenciagina modna pretjerivanja. Samo, da ih potpisuje Balenciaga još bi vjerojatno bile napravljene od papira. Ili vreće za smeće.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; pamučne hlače s ušicima (69,99 eura)

Kako su bež hlače ravnopravan član capsule garderobe svake žene, treba imati barem jedne u ormaru. Mi bismo odabrali ove. Kao jedinu manu vidimo to što je ovaj model, upravo zbog specifičnih nogavica, teško skratiti ako su ti preduge. Treba odabrati broj koji ti savršeno pristaje. Ili se pouzdati u jako vještu krojačicu. 

Možda vas zanima E, pa ovakve traperice ćemo nositi ovog ljeta! Trgovine se pune ovim malo drukčijim modelom Rubrika Moda Moda

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; pamučne hlače s ušicima (69,99 eura)

Photo: Mango

Komentari 0