Moda

Profinjen čipkasti set rublja koji ćeš odmah poželjeti (a i on!) pronašli smo u H&M-u

Malo nas dijeli do najromantičnijeg dana u godini, ali čak i ako ne „slaviš“ Valentinovo, lijepo i senzualno rublje je detalj koji sigurno voliš imati u kolekciji. Ovog puta za oko nam je zapeo set iz nove H&M ponude, a radi se o grudnjaku i gaćicama u crnoj boji. Međutim, ovaj komplet je sve samo ne običan kao što ti je na prvu možda zazvučalo.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (grudnjak 30,99 eura / gaćice 10,99 eura)

Upotpunjen prozirnim i čipkastim detaljima, H&M-ov set pomoć će ti da se osjećaš dobro u svojoj koži jer ono što nosimo ispod odjeće, jednako je važno kao i sama odjeća. Upravo zato, ovaj set ukrao nam je pažnju jer je istovremeno romantičan i elegantan, ali i senzualan, a samim time idealan za posebne valentinovske trenutke. Iako, kao što smo spomenuli, nikako nije rezerviran samo za 14. veljače i mi mislimo da je baš svaki dan odličan za nošenje istog.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M grudnjak (30,99 eura)

Kao najveća posebnost seta ističe se i jako zahvalan kroj grudnjaka koji pruža podršku i udoban je, a gaćice s efektnim motivom leptira izrađenim od čipke i nekoliko zavodljivih trakica na strateškim mjestima, savršena su „točka na i“. Također, ako je vjerovati zadovoljnim kupcima, ovaj set je i jako kvalitetno, dobro sašiven, stoga možeš biti sigurna da je riječ o odličnom ulovu. Naime, grudnjak može biti tvoj po cijeni od 30,99 eura, dok gaćice stoje 9,99 te se svaki komad može kupiti i zasebno, bez obveze kupnje onog drugog.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M gaćice (10,99 eura)

Unatoč tome što nam je crna varijanta favorit jer čini lijepi kontrast na koži, ovaj set dolazi i u bež nijansi, pa voliš li više neutralne, nude tonove, ova opcija sigurno će te oduševiti. Isto tako, ako se možda ne možeš odlučiti koji ti je bolji, s kupnjom oba također nećeš pogriješiti jer se radi o bezvremenskom modelu donjeg veša koji se isplati pridružiti kolekciji.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (grudnjak 30,99 eura / gaćice 10,99 eura)

Foto: Instagram @matea.miljan, duga crvena haljina Možda vas zanima Crvena haljina vrlo je poželjan komad: ovih 10 ćemo nositi svaki dan u godini, ne samo na Valentinovo Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0