Moda

Prodaje li se to Gucci u C&A-u? Naravno da ne, ali zbog ovih hlača smo to pomislili

Modeli hlača koji su obilježili ovu godinu i koji, čini se, neće samo tako sići s trona najpopularnijih, definitivno su oni širokih nogavica. Bilo da je riječ o širokim trapericama koje mogu varirati od boyfriend, mom i ravnih pa do barrel modela ili o hlačama na crtu koje dolaze u bezbroj boja, uzoraka i krojeva, hlače širokih nogavica izgledaju iznimno profinjeno i svakom outfitu, pa čak i onom koji uključuje običnu majicu i tenisice, daju dozu ozbiljnosti. 

S obzirom na njihovu popularnost, i high street i high end dućani preplavljeni su zaista raznolikim modelima hlača sa širokim nogavicama i to do te mjere da nam već pomalo postaje teško snaći se u svemu tome. No, kako smatramo da je, za određene komade odjeće, najbolje imati onaj jedan model koji možemo nositi na bezbroj načina i u svim prilikama, dali smo si truda i pronašli baš takve široke hlače. Naime, radi se o modelu iz C&A koji djeluje puno skupocjenije nego što zaista jest, a i djeluje nam kao da je zapravo izašao iz luksuzne, Gucci tvornice. 

 | Autor: c&a c&a Foto: C&A, široke karirane hlače (39,99 eura)

Naime, u pitanju su hlače ravnih, širokih nogavica s kariranim uzorkom u profinjenoj, smeđoj boji. Nogavice su normalne dužine te su blago izglačane na crtu što ih čini malo ozbiljnijim modelom koji, osim u svakodnevnim prilikama, možemo nositi i, recimo, na posao. Osim boje i kroja, dodatnu dozu profinjenosti ovim hlačama daju i dva detalja u zlatnoj boji koji se, sa svake strane, nalaze na bokovima, a gotovo su identični Horsebit motivu po kojemu je Gucci najprepoznatljiviji, a koji se nalazi na njihovim mokasinama, torbama, nakitu i slično. 

 | Autor: c&a c&a Foto: C&A, široke karirane hlače (39,99 eura)

 | Autor: c&a c&a Foto: C&A, široke karirane hlače (39,99 eura)

Iako izgledaju vrlo skupocjeno, cijena ovih hlača je sasvim prihvatljiva i iznosi 39,99 eura. Dolaze u veličinama od 34 do 42, a mogu se kupiti online te u C&A fizičkim trgovinama. 

Photo: c&a

Komentari 0