Moda

Pripremite se, stigla je kombinacija koju ćete mrziti

Zadatak pariškog Tjedna mode je privući pažnju i šokirati. Ipak, na ovu modnu inovaciju niste bili spremni...

U svijetu mode i stila postoji jedno nepisano pravilo koje ne usude kršiti i najekscentričnije fashionistice. Pogađate, riječ je o spajanju sandala i najlonki koje već na prvi pogled odaju osobu s upitnim smislom za modu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ipak, ovogodišnje revije s Tjedna mode u Parizu otkrile su kako su brojni kreatori trendova, najpoznatiji svjetski dizajneri, odjednom odlučili promijeniti svoje mišljenje o neobičnoj kombinaciji te je uvrstiti u svoje kolekcije za nadolazeće sezone!

Štoviše, čini se kako je osnovno pravilo postalo: Nosi sandale i sakrij stopala - bilo čime!

 | Autor: Getty Images Getty Images Iako su odavno mnogi vrlo lako prihvatili kombinaciju čarapa zanimljivog uzorka i sandala, koja često izgleda izrazito profinjeno i ženstveno, poluprozirne najlonke i sandale nikada nisu dobile zeleno svjetlo. No, ako je suditi prema posljednjim događajima u Parizu, Altuzarra, Celine i Balenciaga samo su neka od velikih imena koja su otkrila (skrivenu) ljepotu ovakvog modnog spoja.

Moramo priznati, još uvijek se nadamo da trendsetterice ipak "dignuti bunu" protiv neuglednog šava koji na području prstiju proviruje iz dizajnerskih sandala...

Photo: Getty Images

Komentari 0